NESREĆNA TINA (23) VRIŠTALA U AUTU, ALEKSANDAR POKUŠAVAO DA JOJ POMOGNE: Detalji nesreće u Las Vegasu (FOTO)
Ilustracija, Foto: Printscreen

jezivo

NESREĆNA TINA (23) VRIŠTALA U AUTU, ALEKSANDAR POKUŠAVAO DA JOJ POMOGNE: Detalji nesreće u Las Vegasu (FOTO)

Aleksandar Hart, koji je radio kao obezbeđenje u jednoj stambenoj zgradi u blizini mesta nesreće, rekao je kako je čuo glasnu vrisku iz Tininog automobila, a zatim se odmah uputio na mesto nesreće

Objavljeno:

Tina Tintor (23), devojka srpskog porekla koja je sa porodicom živela u Las Vegasu, u ranim satima u utorak, 2. novembra, poginula je u saobraćajnoj nesreći, kada je na njen automobil naleteo bivši igrač Las Vegas Rejdersa Henri Rags III.

U međuvremenu su se pojavili potresni detalji o poslednjim trenucima mlade Tine, pre nego što je živa izgorela u automobilu.

Prema pisanju časopisa Rivju Džurnal, nekoliko prolaznika bezuspešno je pokušalo da spasi devojku koja je ostala zarobljena u automobilu zajedno sa svojim psom.

Aleksandar Hart, koji je radio kao obezbeđenje u jednoj stambenoj zgradi u blizini, rekao je kako je čuo snažne vriske iz automobila, a zatim se odmah uputio na mesto nesreće.

tina tonor
foto: Profimedia

On je policiji rekao da je Tina, u trenutku kada se auto zapalio, još uvek bila živa. Aleksandar je takođe pokušao da je izvuče iz automobila, ali je Tina bila zaglavljena u vozilu.

Ubrzo je iz automobila počeo da kulja gust dim i Aleksandar je morao da se skloni od vozila, kako i on ne bi nastradao.

Ubrzo su na mesto nesreće došli i vatrogasci, kako bi je izvukli i ugasili zapaljeni automobil, ali je za Tinu, na žalost bilo prekasno.

Henri Rags
foto: Printscreen

O ovoj tragediji oglasila se i njena drugarica Bojana.

Tina je odvezla Bojanu kući i uputila se svom domu. Bila je na oko kolometar od svoje kuće kada je sportista Henri Rags svojom "korvetom" velikom brzinom izleteo iz bulevara brzinom većom od 250 kilometara na sat. On je udario u Tinin automobil, a oba automobila odletela su više od 150 metara niz ulicu.

Tinin ujak je slomljen

Stevan K. iz Topole, Tinin ujak, ostao je u potpunom šoku kada mu je porodica iz Amerike javila šta se dogodilo.

- Juče su mi javili. Meni je to šokantno. Bio sam kao sleđen. Sam način na koji se sve desilo je strašan. Ona je sa svojim psom izgorela zaglavljena u automobilu. Svojim skupocenim automobilom, vidno alkoholisan, vozeći strašno velikom brzinom u njen auto je udario, ako sam dobro razumeo, čovek koji je tamo zvezda NFL lige - priča Stevan za Telegraf.rs.

Tinina porodica je slomljena. Tragali su za njom, ne znajući da je izgubila život na svega dve-tri raskrsnice od svog doma.

- Krenula je kod drugarice i da prošeta psa. Kada se vraćala, na neke tri ulice od njenog stana udario ju je taj sportista. Njena majka videla je da je nema i zvala je njenu baku da proveri da nije tamo, pošto je otišla u tom smeru, ali nije bila tamo. Zbog toga su otišli u policiju da prijave nestanak. Tamo su im rekli da se desila stravična saobraćajna nesreća u kojoj ima preminulih, ne znajući još da je u pitanju ona. Kasnije je policija došla kod njih i saopštila im šta se tačno dogodilo - objašnjava Stevan.

Kako objašnjava, Tina je imala oko dve-tri godine kada se njena porodica odselila u SAD.

- Ja je znam kao baš malo dete. Njena baka i moj otac su rođeni brat i sestra. Cela porodica ima jako tešku životnu priču, a sada im se i ovo dogodilo. Oni su srpska porodica koja je tokom rata izbegla iz Hrvatske. Neko vreme proveli su na Kosovu, a 1999. godine su izbegli u selo Jarmenovci kod Topole. Živeli su u kolektivnom smeštaju. Kada su dobili iseljeničku vizu, pre oko 20 godina, odselili su se u Las Vegas. Tamo je Tina bila sa roditeljima, bratom, babom, dedom, ujakom i dve tetke - objašnjava.

Podsetimo, prema navodima policije, u trenutku sudara "ševrolet korvete" i "tojote", sa Tinom je u automobilu bio i njen pas.

Sportista je, na deonici na kojoj je ograničenje brzine oko 60 kilometara na sat u automobil devojke udario pri brzini većoj od 250 kilometara na sat. Rags je u tom momentu imao dvostruko veći nivo alkohola u krvi od onog koji država Nevada dozvoljava.

Kako prenose američki mediji, prolaznici su više puta bezuspešno pokušavali da pomognu devojci koja je bila zaglavljena u automobilu. Kako su ispričali očevici, automobil je ubrzo zahvatio plamen, te su devojka i njen ljubimac izgoreli zaglavljeni u vozilu. Oni objašnjavaju da je Tina u trenutku kad je vozilo počelo da gori, još bila živa.

U Ragsovom automobilu bila je i njegova devojka Kiara Vašingron, koja je pretrpela, kako su naveli iz policije, ozbiljne povrede.

Espreso / Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.