TININ UBICA PUŠTEN UZ KAUCIJU: Porodica odbila da komentariše, jeziv slučaj trese Srbiju i SAD (FOTO)
Henri Rags III, Foto: Profimedia

užas

TININ UBICA PUŠTEN UZ KAUCIJU: Porodica odbila da komentariše, jeziv slučaj trese Srbiju i SAD (FOTO)

Rags se suočava i sa optužnicom za posedovanje oružja pod dejstvom alkolola s obzirom na to da je u trenutku nesreće u vozilu imao napunjen pištolj

Objavljeno:

Bivši sportista Rejdersa Henri Rags III, koji je izazvao saobraćajnu nesreću 2. novembra u Las Vegasu kada je pijan udario u automobil Tine Tintor (23), devojke srpskog porekla, dobio da plati kauciju od 150 hiljada dolara, prenosi Alabama.com.

tina tonor, Henri Rags
foto: Profimedia

Inače, Rags je 2020. godine izabran od strane Rajdersa kao 12. pik na draftu, a gledajući njegove fotografije na Instagramu jasno se vidi da je veliki ljubitelj automobila i brze vožnje. Zvuči pomalo neverovatno, ali tamošnji sudija Džo Bonaventura rekao je za ESPN da u svojoj 16-godišnjoj karijeri nikada nije čuo za nesreću da je neko tolikom brzinom vozio automobil.

Doskorašnji član Rajdersa, otpustili su ga odmah posle nesreće.

- Pušten je iz pritvora, jer je položio kauciju od 150.000 dolara. U međuvremenu je dobio određene zabrane kao što su kućni pritvor, zabrana alkohola i vožnje, nanogicu i izdavanje pasoša kako ne bi pobegao - prenose mediji:

Rags se suočava i sa optužnicom za posedovanje oružja pod dejstvom alkolola s obzirom na to da je u trenutku nesreće u vozilu imao napunjen pištolj.

Henri Rags
foto: Printscreen

U bolnici gde je NFL igrač pravio je haos.

- Navodno je vikao na policiju koja mu je uzimala izjavu, nije hteo da im da krv, a u jednom trenutku je pokušao da istrgne infuziju iz ruku tražeći da ga puste kući. Njegova devojka Rubi je, s druge strane, sarađivala sa policijom - navode mediji.

Poručila je da su njih dvoje bili u noćnom provodu i da su pili, ali da nije znala koliko je otac njenog deteta popio. Takođe, prisetila se da je Rags pre sudara rekao: "Šta radi ovaj?", misleći na drugo vozilo, da bi se u tom trenutku dogodio udar u kom je Tina izgubila život.

Zanimljivo je da je Ragsov blizak prijatelj Roderik Skot svojevremeno izgubio život u saobraćajnoj nesreći, a sam igrač tvrdi da ne bi postao to što jeste da nije bilo pomenutog Skota. Upravo zbog toga i diže visoko tri prsta svaki put kada postigne tačdaun - jer je Skot svojevremeno nosio košarkaški dres sa brojem tri.

Henri Rags
foto: Printscreen

Rags je prošle godine u maju dobio ćerkicu, a mnogi ga pamte i po tome što je tokom pandemije korona virusa davao novac za besplatne obroke onima kojima je to bilo potrebno.

Podsetimo, Tintor je poginula kada su u njen automobila "Tojota RAV4" zakucao sportista, koji je bio pod dejstvom alkohola. Prema izveštaju policije on je vozio 156 kilometara na sat.

Henri Rags
foto: Printscreen

Članovi porodice nastradale devojke bili su prisutni u sudnici prilikom pojavljivanja Ragsa, tokom kojeg mu je sudija odredio kauciju od 150.000 dolara. Oni su odbili da komentarišu nakon saslušanja. Aleksander Hart, obezbeđenje obližnje stambene zajednice, prema izveštaju, rekao je da je čuo vriske iz "Tojote".

(Espreso / Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.