OVO SU STRAŠNE SLIKE SA MESTA NESREĆE: Tina je izgubila život jer nije mogla da izađe iz upaljenog auta! (FOTO)
Foto: Profimedia

UŽAS

OVO SU STRAŠNE SLIKE SA MESTA NESREĆE: Tina je izgubila život jer nije mogla da izađe iz upaljenog auta! (FOTO)

Stravična saobraćajna nesreća se dogodila u utorak, 2. novembra u ranim jutarnjim časovima

Objavljeno:

Devojka srpskog porekla Tina Tintor (23) poginula je u saobraćajnoj nesreći u Las Vegasu kada se u njen automobil zakucao sportista Henri Rags III. Objavljene su i jezive fotografije sa lica mesta, a kako se vidi automobili su potpuno uništeni.

Stravična saobraćajna nesreća se dogodila u utorak, 2. novembra u ranim jutarnjim časovima, kada je na Tinin automobil naleteo poznati sportista vozeći brzinom 250 na sat na deonici puta gde je dozvoljena brzina kretanja 60 na čas.

Tina
foto: Facebook

Henri Rags je u trenutku nesreće bio u pijanom stanju, odnosno imao je dvostruko više alkohola u krvi od one granice koju je postavila država Nevada.

Od siline udara automobili su potpuno uništeni, a vozilo Tine Tintor se zapalilo dok je ona sa psom bila zaglavljana u njemu.

tina tonor
foto: Profimedia

Prolaznici koji su svedočili jezivom prizoru, na sve načine su pokušavali da izvuku devojku iz automobila, ali vozilo je jako brzo zahvatiio plamen.

U drugom vozilu su povređeni sportista Henri Rags i njegova devojka Kiara Vašington.

tina tonor
foto: Profimedia

Henri Rags je kažnjen u odsustvu, jer se nalazi u bolnici, po dva krivična osnova - izazivanje saobraćajne nesreće sa teškim telesnim povredama i za bezobzirnu vožnju sa smrctnim ishodom ili teškim telesnim povredama.

(Espreso/Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.