ADVOKAT ODUSTAO OD DŽONIĆA! Osumnjičeni ceo dan proveo u tužilaštvu zbog ubistva porodice Đokić
Goran Džonić, Foto: Printscreen/facebook/Goran Dzonic

ludilo

ADVOKAT ODUSTAO OD DŽONIĆA! Osumnjičeni ceo dan proveo u tužilaštvu zbog ubistva porodice Đokić

Podsetimo, na saslušanju Goran Džonić rekao je da "nije ništa jeo danima i da je bolestan"

Objavljeno:

Goran Džonić (54), vatrogasac u penziji iz sela Moravac, osumnjičen da je u noći između 26. i 27. septembra u ataru sela Moravac ubio, pa spalio, svog brata od strica Gorana Đokića (57) i njegove ženu Gordanu (56) i ćerku Lidiju (25), prekjuče je u niškom Višem javnom tužilaštvu odlučio da se brani ćutanjem, a branilac kog je izabrao otkazao mu je punomoćje zbog ličnih razloga, pa mu je dodeljen advokat po službenoj dužnosti.

Džonić je u tužilaštvu proveo gotovo ceo dan, doveden je iz pritvora ujutru oko devet sat, a izašao je nešto posle 22 sata i sproveden je u pritvor, jer mu je određen pritvor do 30 dana zbog sumnje da je počinio teško ubistvo.

- Njegovo saslušanje u tužilaštvu se zakomplikovalo, jer mu je advokat u poslednjem trenutku otkazao punomoćje. Navodno advokat mu je otkazao iz ličnih razloga. Kako mu je u ovom slučaju neophodan advokat, on mu je dodeljen po službenoj dužnosti i kada su te proceduralne stvari završene, saslušanje je počelo. Međutim, Džonić, koji je u policiji svašta pričao, sada je odlučio da ne iznosi odbranu - objašnjava izvor.

Podsetimo, na saslušanju Goran Džonić rekao je da "nije ništa jeo danima i da je bolestan".

- Nisam jeo ništa šest dana, bolestan sam čovek, imam dijabetes. Pre tri dana sam nešto progutao od hrane, ali zbog čitave situacije nisam mogao da jedem - navodno se požalio Džonić.

Prema rečima izvora, jako je čudno to što je Goran Džonić prilikom saslušanja, a saslušavan je više puta od strane policije, često menjao iskaz i u priču uplitao svoje sinove, ali i druge ljude, između ostalih i braću Konstantina i Kostadina Miloševića iz Moravca.

Podsetimo, prekjuče su u Višem javnom tužilaštvu u Nišu saslušani i Džonićevi sinovi, Milan i Stefan, i obojici je određen pritvor do 30 dana, takođe zbog sumnje da su počinili teško ubistvo.

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.