MIKU ALEKSIĆA OPTUŽNICA TERETI ZA NIPODAŠTAVANJE! Smislio IZOPAČENU IGRU: "Moraš da budeš ku*va, da se prepustiš"!
Foto: Dado Đilas/News1

auuuu!

MIKU ALEKSIĆA OPTUŽNICA TERETI ZA NIPODAŠTAVANJE! Smislio IZOPAČENU IGRU: "Moraš da budeš ku*va, da se prepustiš"!

One su bile te koje su morale da slušaju muškarce, da im se povinuju, potčine, da ih zadovolje.

Objavljeno:

Samozvani nastavnik glume Miroslav Mika Aleksić govorio je polaznicima i polaznicama svoje "škole" glume da su sve žene k**ve i da treba da budu k**ve, a da se to posebno odnosi na glumice. Ovo su sve žrtve, ali i svedokinje, ispričale u tužilaštvu, što se potom našlo i u optužnici protiv Aleksića, navodi Blic.

Na osnovu iskaza skoro svih silovanih i zlostavljanih devojaka pred tužiocem, zaključuje se da je Aleksić imao nipodaštavajući odnos prema ženama. One su bile te koje su morale da slušaju muškarce, da im se povinuju, potčine, da ih zadovolje. Ako prema njegovoj proceni nisu bile vatrene i strasne, nisu, kako je govorio - vredele ni dve pare.

Bio je to još jedan način Mike Aleksića da u svoju monstruoznu mrežu seksualnog zlostavljanja i silovanja uvuče devojčice i devojke koje su mu bezgranično verovale navodi se u Blicu.

Mika Aleksić
foto: Espreso

- Da li si ti k**va? - pitao bi Aleksić učenice. Kada bi odgovorile da nisu, nastavio bi sa: - Da li si ti k**va svom dečku?

Ne bi ga zaustavila zbunjenost devojčica, već je insistirao na odgovoru. Kako nijednoj od polaznica ne bi palo na pamet da ne odgovori Aleksiću, koji je u školici zaveo kult vlastite ličnosti, govorile bi ono što im se u tom trenutku činilo najmanje neprijatnim.

Aleksić je deci na časovima govorio da su - sve glumice k**ve i moraju da se je*u".

- Da li varaš svog dečka - bilo je jedno od pitanja, a kada bi usledio odričan odgovor, govorio bi im da su - sve glumice k**ve i kako misle da postanu glumice, a da imaju samo jednog dečka.

Mika Aleksić
foto: Espreso

Da bi demonstrirao i dokazao polaznicima škole svoju tezu da su "sve žene k**ve", Aleksić je izmislio bizarnu, izopačenu igru.

- Imate dve opcije i hoću da mi odgovorite za koju biste se opredelile. Opcija A je da radite kao elitne prostitutke svaki dan u nedelji, imate zaštitu i birate klijente, a opcija B je da radite u raspalom bordelu, radite tri dana u nedelji, ali ne možete da birate klijente, niti imate zaštitu - ispričao je Aleksić polaznicama.

Polaznice škole su se potom opredeljivale za jednu od opcija. Kada bi se sve izjasnile, zavalio bi se u stolicu i obratio se dečacima:

- Je l’ vidite, svaka je izabrala po jednu opciju, nijedna nije rekla da ne bi izabrala ni jednu, što znači da su sve žene k**ve.

Miroslav Mika Aleksić
foto: Dado Đilas

Kako Blic navodi, potom su se svi smejali, pošto bi se Aleksić prvi nasmejao.

Loše stvari je predstavljao kao istinske vrednosti, ubeđivao ih da su sve žene neverne, ali da o tome ne govore. Zlostavljajući devojke govorio je kako - hladne žene ne vrede- i da će i one ostati hladne i bezvredne - ukoliko mu se ne prepuste.

Bonus video:

MEGA INTERVJU IVE GRGURIĆ ZA ESPRESO: Seks AFEREA, otkaz  na televijizi, PLASTIČNE OPERACIJE
23:03

MEGA INTERVJU IVE GRGURIĆ ZA ESPRESO: Seks AFEREA, otkaz na televijizi, PLASTIČNE OPERACIJE

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...
counterImg

Espreso.co.rs


Adria media