NAJTUŽNIJA MOGUĆA VEST: Preminuo jedan od dečaka kog je pokosio vozač kukavica na Karaburmi!
Hitna pomoć, ilustracija, Foto: Foto: Emilija Jovanovic

jako strašno

NAJTUŽNIJA MOGUĆA VEST: Preminuo jedan od dečaka kog je pokosio vozač kukavica na Karaburmi!

Nesreća se desila za vikend na Karaburmi

Objavljeno: 14:56h

Jedan od dvojice braće koju je bahati vozač pokosio na Karaburmi, nažalost, izgubio je bitku za život, saznaje Telegraf.rs.

Nesreća se desila za vikend na Karaburmi. Dečaci S.B. (9) i L.B. (5) su "pešački" prelazili sa ocem Mihailom (43). Vozač auta, koji ih je pokosio, L.G. (38) pobegao je sa lica mesta. On je, da podsetimo, pušten da se brani sa slobode.

Kako je ispričao Slobodan, deda dece, oni su sa ocem nedelju proveli kod njega.

- Bili su kod mene i počela je kiša, kažem mu da sačeka da stane, da ne pokisnu, ali oni su odlučili da krenu kući - priča Slobodan.

Postupajući po nalogu dežurnog zamenika javnog tužioca policijski službenici su utvrdili identitet okrivljenog, kome je određeno zadržavanje u trajanju od 48 časova, te je u zakonskom roku saslušan u tužilaštvu dana 21.07.2021. godine, kojom prilikom se branio ćutanjem.

Nakon saslušanja, tužilaštvo je podnelo predlog za određivanje pritvora prema okrivljenom u trajanju od 30 dana Prvom osnovnom sudu u Beogradu po više osnova - imajući u vidu da postoje okolnosti koje ukazuju na opasnost od bekstva budući da je okrivljeni napustio lice mesta, odnosno da se nije sam prijavio nakon nezgode već je pronađen od strane policijskih službenika, te da nema prijavljeno prebivalište na teritoriji RS jer mu je adresa prebivališta pasivizirana, kao i zbog postojanja osobitih okolnosti koje ukazuju da će u kratkom vremenskom periodu ponoviti krivično delo budući da je više puta osuđivan i to dva puta zbog izvršenja istovrsnog krivičnog dela.

00:58

TUŽILAŠTVO I TE KAKO IMA RAZLOGA ZA ŽALBU! Damir Okanović o STRAVIČNOM slučaju gde je vozač pokosio 2 dečaka i njihovog oca

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.