SAOBRAĆAJCI NE ZNAJU GDE ĆE PRE OD POSLA: Vozači sedaju za volan PIJANI i DROGIRANI, biće podnete prijave!
Ilustracija, Foto: Zorana Jevtić

bahati vozači

SAOBRAĆAJCI NE ZNAJU GDE ĆE PRE OD POSLA: Vozači sedaju za volan PIJANI i DROGIRANI, biće podnete prijave!

Takođe je u Negotinu zaustavljen tridesetosomogodišnji muškarac koji je uravljao vozilom ,,fijat punto,,sa 1, 83 promila

Objavljeno:

Pripadnici saobraćajne policije u Boru tokom redovne kontrole isključili su iz saobraćaja četvoricu vozača koji su automobilima upravljali pod dejstvom alkohola i psihoakativnih supstanci, dok je jedan od privedenih odbio da se testira na prisustvo narkotika.

Policija je u Boru zatekla muškarca starog 35 godina koji je vozio automobil marke ,,alfa romeo,, sa 1,82 promila alkohola u krvi, kao i mladića od 28 godina koji je upravljao mopedom sa 1,27 promila alkohola u organizmu.

Takođe je u Negotinu zaustavljen tridesetosomogodišnji muškarac koji je uravljao vozilom ,,fijat punto,,sa 1, 83 promila, a u Majdanpeku vozač opel astre je isključen iz saobraćaja sa 1,26 promila alkohola u krvi.

Saobraćajci Kladova isključili su iz saobraćaja vozača starog 50 godina koji je upravljao automobilom marke ,,pežo,, pod dejstvom psihoaktivne supstance metadon. Vozač star 42 godine koji je upravljao vozilom markie ,,Ford,, odbio je testiranje na prisustvo narkotika.

Svi vozači koji su isključeni iz saobraćaja su zadržani do 12 sati i protiv njh će biti podnete prekršajne prijave po Zakonu iz bezbedosti saobraćaja.

00:13

TEŠKA NESREĆA NA DUŠANOVCU: Auto naleteo na ženu pešaka, vozač preminuo za volanom

(Espreso/Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.