TUŽILAŠTVO TRAŽI PRITVOR ZA VOZAČA KUKAVICU: Prisutan je strah da će POBEĆI jer je to već uradio nakon nesreće!
Pešački prelaz, ilustracija, Foto: Vladimir Sporčić

branio se ćutanjem

TUŽILAŠTVO TRAŽI PRITVOR ZA VOZAČA KUKAVICU: Prisutan je strah da će POBEĆI jer je to već uradio nakon nesreće!

U navedenoj nezgodi deca S. B. (10) i L. B. (5), koja su prelazila ulicu u pratnji oca, zadobila su teške telesne povrede, dok je otac M. B. zadobio za sada lake telesne povrede

Objavljeno:

Danas u Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu, saslušan je L. G. (38) kojem je stavljeno na teret da je 18. jula 2021. godine oko 20.15 časova upravljajući vozilom u ul. Marijane Gregoran kod kućnog broja 37 izazvao saobraćajnu nesreću na taj način što je vozilom udario i oborio tri pešaka, koji su prelazili ulicu na obelezenom pešačkom prelazu, a zatim napustio lice mesta, ostavljajući bez pomoći lica čije je povrede prouzrokovao.

U navedenoj nezgodi deca S. B. (10) i L. B. (5), koja su prelazila ulicu u pratnji oca, zadobila su teške telesne povrede, dok je otac M. B. zadobio za sada lake telesne povrede.

Određeno mu je zadržavanje u trajanju od 48 časova. Na saslušanju 21. jula 2021. godine, branio se ćutanjem.

Nakon saslušanja, tužilaštvo je podnelo predlog za određivanje pritvora u trajanju od 30 dana Prvom osnovnom sudu u Beogradu, s obzirom da postoje okolnosti koje ukazuju na opasnost od bekstva budući da je okrivljeni napustio mesto nezgode, odnosno da se nije sam prijavio nakon nezgode, takođe, nema prijavljeno prebivalište na teritoriji RS, ali i zbog postojanja osobitih okolnosti koje ukazuju da će u kratkom vremenskom periodu ponoviti krivično delo, budući da je više puta osuđivan i to dva puta zbog izvršenja istovrsnog krivičnog dela.

Tužilaštvo će ispitati oštećene i svedoke, pribaviti druge dokaze kako bi se u potpunosti utvrdilo činjenično stanje i odrediti saobraćajno tehničko i medicinsko veštačenje, kako bi se utvrdila prostorno-vremenska analiza saobraćajne nezgode i stepen povreda koje su zadobili oštećeni.

00:44

STANOVNICI OVE POKRAJNE NAJGORI VOZAČI U SRBJIJ! Gaze PUNU LINIJU, pričaju telefonom i NE POŠTUJU pešake!

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.