VOZAČ KOJI JE PREGAZIO DEČAKE PA POBEGAO SUTRA NA SASLUŠANJU: Tereti se za DVA krivična dela!
Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu, Foto: Dragana Udovičić

biće ispitani i svedoci

VOZAČ KOJI JE PREGAZIO DEČAKE PA POBEGAO SUTRA NA SASLUŠANJU: Tereti se za DVA krivična dela!

Vozač L.G. će biti saslušan povodom sumnje da je izvršio teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja i krivično dela nepružanje pomoći licu povređenom u saobraćajnoj nezgodi

Objavljeno:

Vozač automobila, koji je u nedelju uveče na Karaburmi udario i povredio dvoje dece na pešačkom prelazu pa pobegao, sutra će biti priveden na saslušanje u Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu, rečeno je Tanjugu u tom tužilaštvu.

Vozač L.G. će biti saslušan povodom sumnje da je izvršio teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja i krivično dela nepružanje pomoći licu povređenom u saobraćajnoj nezgodi.

Nakon toga, u zavisnosti od obrane L.G. i pribavljene podatke o ranijoj osuđivanosti, tužilaštvo će odlučiti da li će sudu podneti predlog za određivanje pritvora. Deca S.B. (10) i L.B. (5) zadobila su teške telesne povrede u ovoj saobraćajnoj nesreći, kojoj je prisustvovao i njihov otac. U nastavku postupka tužilaštvo će ispitati i oštećene i svedoke, odrediti medicinsko veštačenje kako bi se utvrdio stepen povreda koje su zadobili ošteceni, kao i saobraćajno tehničko veštačenje radi utvrdivanja svih okolnosti pod kojima se dogodila saobraćajna nesreća.

(Espreso/Tanjug)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.