SAD VIŠE NISI TAKO JAK??? Pogledajte kako je uhapšen NASILNIK koji je nogom tukao devojku na Voždovcu! (VIDEO)
Uhvaćen!, Foto: MUP

AKCIJA MUP

SAD VIŠE NISI TAKO JAK??? Pogledajte kako je uhapšen NASILNIK koji je nogom tukao devojku na Voždovcu! (VIDEO)

Nakon jučerašnje objave snimka nasilja na društvenim mrežama, policija je odmah reagovala, identifikovala počinioca i uhapsila ga

Objavljeno:

Brzom i efikasnom akcijom pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova uhapsili su A.K. (1997) osumnjičenog da je u ulici Vojvode Stepe na Voždovcu fizički napao svoju devojku.

Nakon jučerašnje objave snimka nasilja na društvenim mrežama, policija je odmah reagovala, identifikovala počinioca i uhapsila ga.

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin još jednom je poručio da ni jedan vid nasilja u Srbiji neće biti tolerisan, a posebno ne onaj prema ženama i deci.

„U Srbiji nasilje nije dozvoljeno i kao što vidite, svaki ološ koji reši da tuče ženu ili dete biće uhapšen i kažnjen", istakao je ministar Vulin i pozvao žrtve nasilja da nasilnike odmah prijave policiji, ali je, takođe, pozvao sve građane da, ukoliko vide ili primete da se nasilje dešava prvo obaveste policiju.

„Imajte poverenje u svoju policiju, mi smo vam adresa, nasilnike dajte nama", poručio je ministar Vulin.

A.K. se tereti da je nogom udario svoju devojku u predelu grudi, dok je devojka od siline udarca pala na asfalt.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu zbog postojanja sumnje da je izvršio krivično delo nasilničko ponašanje biti priveden Drugom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu.

Pogledajte incident:

Bonus video:

01:02

BRAĆA KAZIĆ PODIGLI CELU REDAKCIJU ESPRESA NA NOGE!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.