GOKSIJA NA SASTANAK SA UBICAMA DOVEZLA SUPRUGA! Kamere snimile poslednje trenutke života pred kuću strave!
Goran Veličković, Foto: Privatna arhiva

jezivo

GOKSIJA NA SASTANAK SA UBICAMA DOVEZLA SUPRUGA! Kamere snimile poslednje trenutke života pred kuću strave!

Sigurnosne kamere, kako dodaje, snimile su poslednje trenutke života Veličkovića.

Objavljeno:

Gorana Veličkovića Goksija (34), navijača Partizana koga su, kako se sumnja, oteli, a potom brutalno mučili i ubili u kući u Ritopeku Veljko Belivuk, Marko Miljković i pripadnici njihove kriminalne grupe, na sastanak sa ubicama dovezla je supruga J. V., a s njima je bilo i zajedničko dete.

Ne sluteći da će tada supruga videti poslednji put, kako je utvrđeno tokom istrage, posle zajedničkog ručka s detetom dovezla ga je na sastanak sa jednim od najboljih prijatelja Vukom Vučinićem, s kojim su se porodično družili.

Poslednji sati života

– Da Veličković nije znao šta mu se sprema, svedoči i činjenica da je na mesto sastanka došao sa suprugom i maloletnim detetom. Susret je dogovorio s Vučinićem, koji im je dolazio kući na slavu. Međutim, ispostavilo se da ga je on namamio i odvezao u smrt – otkrio je ranije izvor iz istrage.

Sigurnosne kamere, kako dodaje, snimile su poslednje trenutke života Veličkovića.

– Supruga ga je 3. avgusta prošle godine u “audiju A4”, dovezla do Višegradske ulice u Beogradu. Oko 16.30 on je izašao s mesta vozača, a ona prešla za volan i odvezla se dalje.

Veličković je odšetao i našao se sa osumnjičenim pripadnikom kriminalne grupe Vukom Vučinićem – otkriva izvor kako je navijač Partizana, čije je ubistvo najavljeno i u pesmi na Jutjubu, proveo poslednje sate života.

Njegova supruga, koja je saslušana tokom istrage navodno je potvrdila da su bili na ručku kod njenih roditelja i da joj je rekao da ide da se nađe s drugom.

Prepoznala ga na slikama

J. V., kako je ranije Kurir pisao, prepoznala je supruga na monstruoznim fotografijama koje su pripadnici grupe razmenjivali, a koje su otkrivene tokom istrage. – Prepoznajem svog supruga i prepoznajem da je to njegova glava, sa svojim suprugom sam 17 godina. Prepoznajem njegova široka leđa – rekla je navodno tokom svedočenja.

– Pitala sam ga kako će da se vrati kući, rekao je da da će se vratiti brzo i da će drug da ga vrati ili da će se vratiti taksijem – potvrdila je J. V. i navela da je preko prijatelja, pošto joj se muž nije vraćao, pokušala da stupi u kontakt s njim. Sutradan je prijavila njegov nestanak jer je, kako je navela, posumnjala da nešto nije u redu, ali je otkrila i da je njen suprug primao preteće poruke.

Košulja i kačket

Istražitelji su, kako naš izvor iz istrage otkriva, utvrdili da je posle rastanka sa suprugom ovaj navijač “smartom”, koji je zaplenjen u noći hapšenja Belivuka i njegove grupe, odvezen direktno u kuću strave u Ritopeku, iz koje nikad više nije izašao.

– Sigurnosne kamere snimile su put i dolazak u kuću u Ritopeku oko 17 sati. Veličković je na sebi imao belu košulju, kačket i torbicu, kao i mobilni, dok je drugi mobilni koji je koristio ostavio u kolima kod žene – objašnjava sagovornik.

Prema njegovim rečima, posle snimka na kom se vidi da Veličković ulazi u kuću strave, u kojoj je nađena i industrijska mašina za mlevenje mesa, snimljeno je i kako članovi klana izlaze iz nje, ali ne i ovaj navijač.

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.