UHAPŠENA NADRILEKARKA SLALA HOROR PORUKE: Unakazila ih, pa im PRETILA!
Nadrilekarka, Foto: Printscreen instagram

PRETNJE PORUKAMA

UHAPŠENA NADRILEKARKA SLALA HOROR PORUKE: Unakazila ih, pa im PRETILA!

Na Instagram profilu "oziljci_od_brazilska_official1" objavljene su slike ranijih konverzacija između oštećenih i vlasnice tog salona, a gde je osumnjičena pokušavala da, kako se navodi u objavama

Objavljeno:

Posle Save Kneževića, koji je uhapšen protekle nedelje, uhapšena je još jedna nadrilekarka koja je poslovala u Banjaluci i Beogradu. U ovom trenuku, 11 osoba je prijavilo Olgicu M., a neke od žrtava su i Željana M., kao i M.F. (31) koja je ispričala svoje stravično iskustvo.

O.M., vlasnica "medicinsko-estetskog centra Tayas” u Beogradu, uhapšena je danas na granici Srbije i Hrvatske, nakon prijave da je neovlašćeno pružala medicinske usluge iz oblasti estetike, čime je izazvala telesne povrede i narušeno zdravlje njenih pacijenata. Ona se sumnjiči da je izazvala zdravstvene probleme kod 11 oštećenih koji su se javili policiji.

Pretnje
foto: Printscreen Instagram

Na Instagram profilu "oziljci_od_brazilska_official1" objavljene su slike ranijih konverzacija između oštećenih i vlasnice tog salona, a gde je osumnjičena pokušavala da, kako se navodi u objavama, pretnjama prisili oštećene žene da uklone slike koje su objavile nakon intervencija u tom salonu.

Olgica M. je navodno pokušavala tako da obeshrabri žrtve da javno govore o njenom nestručnom radu, a u tim konverzacijama žrtvama je slala poruke u kojima piše "Smrt ti poručuje..."

"Objavila je lažno ženu koja je prezadovoljna njenim radom što naravno nije tačno, ovo su prepiske pre mesec i po dana, žena je sad uništena i blokirana i protiv njene volje je objavila slike kako je zadovoljna..... Ovo je iživljavanje", navodi se u u jednoj od objava na Instagramu.

Pogledajte pretnje koje je osumnjičena nadrilekarka slala žrtvama.Inače, O.M. se tereti za teško delo protiv zdravlja ljudi, nadrilekarstvo i nadriapotekarstvo, kao i neovlašćeno bavljenje određenom delatnošću i u roku od 48 časova će biti saslušana u tužilaštvu, saopšteno je iz tužilaštva.

Tužilaštvo je nakon prijava i provera u Ministarstvu zdravlja, izvršilo dodatne provere, nakon čega je utvrđeno da se, za sada, 11 oštećenih javilo policiji, kojima je osumnjičena neovlašćeno pružajući medicinske usluge iz oblasti estetike izazvala zdravstvene probleme i usled čega postoje indicije da je kod određenih osoba pored telesnih povreda i zdravlje teško narušeno.

Utvrđeno je i da je ona u dužem vremenskom periodu u "medicinsko estetskom centru Tayas" u Beogradu u Drinićkoj ulici, pružala navedene usluge bez odobrenja, odnosno licence Ministarstva zdravlja Srbije, suprotno zakonu o zdravstvenoj zaštiti i pravilnicima koji ureduju obavljanje te vrste usluga.

Inače, o ovoj temi se mesecima unazad govori, a prvi put su u martu obelodanjena iskustva žena iz salona lepote, a kojima je samoproklamovana doktorka "sumnjivim" tretmanima unakazila lice.

Svoje jezivo iskustvo ranije je opisala i Željana M., jedna od "žrtava" kozmetičkog tretmana O.M. koja je zajedno sa još sedam devojaka podnela tužbu. Ona je je salon našla preko Instagrama gde su ga reklamirale i poznate ličnosti.

"Nažalost sam pala u ruke jedne nadrilekarke koja je jako lepo organizovala celu predstavu, salon koji je bio jako lepo urađen, slike za koje sam kasnije saznala da su fotošopirane, reklame koje su plaćene i nažalost ja sam nasela na sve to", započela je svoju ispovest o užasu koji je preživela na ranijoj konferenciji za novinare u Beogradu.

U salon je došla zbog jednostavne korekcije - podizanja kapaka, a koja se okončala katastrofom - spaljenim kapcima.

"Intervencija je bila jako bolna, a posle nje sam ostala unakažena. Jezivo je izgledalo. Mesecima posle tog zahvata sam oči skrivala kosom, stavljala puder, nisam izlazila napolje", priča.

Bonus video:

MISLIO JE DA ĆE UMRETI, NISAM SMELA DA MU DOPUSTIM DA ZASPI: Jelena je HEROJSKI spasila život Nenadu
08:40

MISLIO JE DA ĆE UMRETI, NISAM SMELA DA MU DOPUSTIM DA ZASPI: Jelena je HEROJSKI spasila život Nenadu

(Espreso/Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...
counterImg

Espreso.co.rs


Adria media