PROBALA SAM CIGARETE PRVI PUT U ŽIVOTU: Osećaj je ODVRATAN, ljudi, ZAŠTO TO RADITE SEBI? (VIDEO)
Cigarete, Foto: Aleksandra Čolić

nije baš pametno

PROBALA SAM CIGARETE PRVI PUT U ŽIVOTU: Osećaj je ODVRATAN, ljudi, ZAŠTO TO RADITE SEBI? (VIDEO)

Danas se na cigarete gleda kao na jedan od većih uzroka smrti, a kod nas u Srbiji se puši na bilo kom mestu...

Objavljeno:

Danas sam odlučila da prvi put probam cigarete. Uvek mi se činilo da je gadno, a i nije me privlačilo zbog nekih zdravstvenih problema. Svi pušači smatraju da one izazivaju veliko zadovoljstvo, ali smatram da je pušenje nekoliko cigareta dnevno rizičnije nego što se za to misli i zna.

Danas se na cigarete gleda kao na jedan od većih uzroka smrti, a kod nas u Srbiji se puši na bilo kom mestu. U kafićima, restoranima i parkovima. Oni koji su strastveni pušači to najbolje znaju. Po mom mišljenju, pušenje spada u jednu ogromnu vrstu zavisnosti. Svakom pušaču nije dovoljan samo jedan podatak i činjenice kako bi se od toga odvikao, već i neki program koji će mu pomoći. Svi su me savetovali da ne pušim i da, ako jednom krenem, neću stati. Zanimljivo mi je kada sedim u društvu i gledam kako većina njih puši. Tada mi se javi ideja da i ja uzmem jednu, ali automatski dobijam odgovor uglas "NI SLUČAJNO NE UZIMAJ" i to se završi smehom. Naravno, odmah i zaboravim šta sam htela da uradim.

Pošto je danas Svetski dan bez duvana, ja sam odlučila da probam cigaretu i da vidim da li će me privući ili ću shvatiti da je to jedna velika greška i da mi to u životu ne treba.

Ovde možete da pogledate ceo video kako je to izgledalo:

00:44

PROBALA SAM CIGARETE PRVI PUT U ŽIVOTU: Osećaj je ODVRATAN, ljudi, ZAŠTO TO RADITE SEBI?

Prvi osećaj posle probanja cigarete mi je bio odvratan. Ukus mi se uopšte ne dopada, niti bih mogla da nastavim dalje da ih koristim. Ne vidim nikakvo zadovoljstvo u tome. Ali, eto barem sam probala i videla da u tome nema ništa što mene privlači.

Bonus video:

01:08

ŠTA ĆE SVE POSKUPETI OD JANUARA: Režije, cigarete, veće takse! Ovo su detaljna poskupljenja (KURIR TELEVIZIJA)

(Espreso / Nikolina Jokić)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.