Belivuk planirao OTMICU fudbalera Crvene Zvezde? Veljin pakleni PLAN sprečila samo jedna stvar
Velja Nevolja, Foto: Zorana Jevtić

velja nevolja i otmica

Belivuk planirao OTMICU fudbalera Crvene Zvezde? Veljin pakleni PLAN sprečila samo jedna stvar

Posle osvajanja Partizanove tribine Nevolji i ekipi su porasli apetiti tako da su na sve načine pokušavali da uđu i u poslove večitog rivala

Objavljeno:

Klan Veljka Belivuka zvanog Velja Nevolja planirao je otmicu dvojicu fudbalera Crvene zvezde da bi ih primorao da im postane menadžer, ali je uhapšen pre nego što je uspeo da realizuje pakleni naum, saznaje “Srpski telegraf”.

– Radi se o dvojici ponajboljih stranaca na koje su Belivuk i njegova desna ruka Marko Miljković Mare bacili oko. Zahvaljujući vezama u policiji, u kojoj je i tada vedrila i oblačila njihova saradnica Dijana Hrkalović, bivša državna sekretarka MUP, u svakom trenutku su znali njihovo kretanje. Dijanini prljavi policajci koji su i posle njene smene ostali kao krtice u raznim sektorima pratili su ih i sve dojavljivali Veljinoj i Maretovoj bandi – otkriva izvor srpskog telegrafa.

Posle osvajanja Partizanove tribine Nevolji i ekipi su porasli apetiti tako da su na sve načine pokušavali da uđu i u poslove večitog rivala, gde je bio znatno veći novac nego u posrnulom crno-belom klubu.

– Cilj im je bio da ucenom stave dvojicu fudbalera pred svršen čin i da ih nateraju da potpišu ugovor s njima bliskom menadžerskom agencijom. Na taj način bi Belivukovoj bandi bila garantovana zarada od svakog ugovora i transfere. Dakle, nije se radilo o klasičnoj otmici zarad otkupa, mada je reč o fudbalerima koji na računima imaju stotine hiljada evra. Čak su planirali da nesrećne igrače odvedu u svoju kuću smrti u Ritopeku, gde su ubijali i kasapili žrtve, da bi ih dodatno zastrašili – kaže izvor iz istrage zločina ovog monstruoznog klana.

Podsetimo, u tom trenutku je Belivuk bio maltene gazda u Partizanu, od koga je na ime plate mesečno dobijao čak 5.000 evra preko posrednika koji su mu služili kao paravan bio je menadžer pojedinim fudbalerima, a svakodnevno je na raspolaganju imao luksuzni službeni klupski automobil.

Bonus video:

00:12

VELJA NEVOLJA ŠALJE SVOJE LJUDE NA POLITIČARE U CRNOJ GORI (KURIR TV) 3

(Espreso/Republika)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.