NAPADNUTA SAOBRAČAJNA POLICIJA U KRAGUJEVCU! Pala tuča, nastao opšti haos
Saobraćajna policija, Foto: MUP

užas

NAPADNUTA SAOBRAČAJNA POLICIJA U KRAGUJEVCU! Pala tuča, nastao opšti haos

Dvojica saobraćajnih policajaca imaju lakše telesene povrede i njima je ukazana lekarska pomoć u kragujevačkom Kliničkom centru

Objavljeno:

Kragujevačka policija intervenisala je sinoć kada je kod Studentskog doma napadnuta patrola saobraćaje policije, a gornja slika napravljena je na licu mesta.

Uhapšeni su F.Đ. (33), S.M. (32) i T.S. (33) svi iz Kragujevca. Prema krivičnoj prijavi, oni se sumnjiče za ometanje u radu službenih lica. Dežurni tužilac Osnovnog javnog tužilaštva izrekao je meru zadržavanja do 24 časa, a kako je rečeno predložiće sudiji Osnovnog suda i određivanje pritvora.

Incindent se dogodio sinoć oko ponoći kod zgrade Studentskog centra u Kragujevcu kada je u redovnoj saobraćajnoj kontroli vozač službenog automobila "ford" beorgadskih tablica odbio da se podvrgne alkotestu. Prema izjavi saobraćajnih policajaca, jedan od suvozača izašao je napolje i počeo da viče na jednog pripadnika MUP "da mu je nekada pisao kaznu ženi, da ga zna"… Došlo je do svađe, pretnji, ali i fizičkog obračuna u kome su pripadnici MUP, kako stoji u prijavi, "dobili udarce otvorenom i zatvorenom šakom". Uspeli su da dozovu pomoć.

Ubrzo je stigao veliki broj pripadnika interventne policije i napadači su brzo savladani. Dvojica saobraćajnih policajaca imaju lakše telesene povrede i njima je ukazana lekarska pomoć u kragujevačkom Kliničkom centru.

F.Đ, M.S. i T.S određeno je policijsko zadržavanje. Oni su danas u prisustvu advokata dali izjavu u policiji i očekuje se da budu sprovedeni kod sudije Osnovnog suda koje će odlučiti da li će im produžiti pritvor ili ih pustiti da se brane sa slobode .

Nezvanično, saznaje se da se u automobilu nalazio još jedan muškarac, ali je on smirivao situaciju i nije osumnjičen ni za kakvo krivično delo.

(Espreso/Ucentar)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.