OTKUD ČUME I VELJA NEVOLJA ZAJEDNO? Poznato šta se krije iza njihovog bliskog susreta!
Velja Nevolja, Foto: Zorana Jevtić

opa

OTKUD ČUME I VELJA NEVOLJA ZAJEDNO? Poznato šta se krije iza njihovog bliskog susreta!

Tom prilikom nastala je i fotografija koja svedoči o ovom susretu

Objavljeno: 21:09h

Januara 2020. godine u jednom beogradskom hotelu došlo je do susreta Ljubiše Buhe Čumeta, nekadašnjeg šefa "surčinske ekipe" i svedoka saradnika u postupku protiv "zemunskog klana" sa jedne strane i vođa beogradske kriminalne grupe Veljka Belivuka i Marka Miljkovića.

Tom prilikom nastala je i fotografija koja svedoči o ovom susretu.

"Novosti" su došle u posed ove fotografije, a Zdravko Đukanović, advokat Ljubiše Buhe, reagujući na to, pojasnio je, za naš list, okolnosti pod kojima je došlo do susreta.

- Porodica Ljubiše Buhe Čumeta je, na osnovu informacija koje je tada imala, bila tipovana - navodi Đukanović.

- On je u to vreme bio u zatvoru, na izdržavanju kazne. Do njegove porodice je stigla vest da će jedna grupa razbojnika, u policijskim uniformama, da im upadne u kuću u Surčinu i navodno izvrši premetačinu. Plan je bio da se uzme novac, a da se sve predstavi kao policijska akcija. Prema tim podacima, to je trebalo da odradi grupa Veljka Belivuka, posebno jer je njegova tadašnja supruga Ivana, zbog koje je i bio u zatvoru, bila u vezi sa jednim istaknutim članom Belivukove grupe.

Prema Đukanovićevim rečima, krivična prijava vezana za ovaj događaj predata je policiji u dva navrata, tokom maja 2019, jer se porodica plašila za bezbednost, znajući da u kući nema novca i plašeći se da će nekog da ubiju. Kako tadašnja policija ništa nije učinila povodom ovoga, Buha je po izlasku sa izdržavanja kazne odlučio da se sretne sa Belivukom i razjasni stvari.

(Espreso / Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.