UBICI SKUVALA KAFU, ONDA SU ODJEKNULI PUCNJI? Otac ubijene Srpkinje u Švajcarskoj otkrio jezive detalje!
Otac je rekao da je prijateljica tada otišla dole do podruma, da nešto završi, kada je iznenada čula pucnje, Foto: Print Screen Youtube

STRAŠNO!

UBICI SKUVALA KAFU, ONDA SU ODJEKNULI PUCNJI? Otac ubijene Srpkinje u Švajcarskoj otkrio jezive detalje!

Ubijena žena je, kako saznajemo, protiv svog supruga podnela prijavu zbog pretnji i nasilja u porodici

Objavljeno:

Srpkinja (32) koja je brutalno ubijena u utorak u Švajcarskoj, je navodno nedugo pre ubistva svog dželata pustila u stan i ponudila mu kafu.

Kako prenose švajcarski mediji, otac ubijene je rekao da je za smrt ćerke saznao od poznanice, koja je bila sa njom tog dana.

Ona je navodno rekla kako je nešto pre podneva neko pozvonio na vrata, i da je to bio stariji gospodin, koji je kasnije uhapšen zbog sumnje da je ubio mladu Srpkinju.

- Moja ćerka mu je otvorila vrata i ponudila mu kafu - navodno je rekao otac za medije.

Otac je rekao da je prijateljica tada otišla dole do podruma, da nešto završi, kada je iznenada čula pucnje. Žena je krenula da trči uz stepenice i pokušala je da uleti u stan, ali su vrata navodno bila zaključana. Tada je osumnjičeni, kako tvrdi otac, otvorio vrata i mirno rekao "ubio sam je".

Prijateljica, koja inače živi u istoj zgradi gde i ubijena, tada je povela osumnjičenog i dvogodišnje dete žrtve, koje je takođe bilo prisutno, do svog stana i pozvala policiju.

Nažalost, za Srpkinju nije bilo pomoći. Njeno telo je pronađeno sa više prostrelnih rana.

Podsetimo, kako je Telegraf.rs ranije pisao, osumnjičeni za ubistvo je deda od supruga žrtve. Ubijena i njen suprug već neko vreme nisu živeli zajedno, a dvoje starije dece je trenutno kod njega u Srbiji.

Otac ubijene je ranije za švajcarske medije rekao da je njegova ćerka pokušavala da se razvede od supruga, jer je, prema njegovim navodima, bio nasilan.

Ubijena žena je, kako saznajemo, protiv svog supruga podnela prijavu zbog pretnji i nasilja u porodici.

- Tužilaštvo je nakon prijave pokrenulo istragu o ovom slučaju u julu prošle godine protiv muškarca koji živi u Srbiji - potvrđeno nam je u švajcarskoj policiji.

Kako navode, u trenutku pokretanja istrage, suprugu ubijene je bio zabranjen ulazak na teritoriju Švajcarske. Pojedini švajcarski mediji pišu da je za njega ranije još izdat nalog za hapšenje.

Bonus video:

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.