OTAC IZ PAKLA DANAS OPET PRED SUDOM: Pašajlić priznao da je ćerku držao ZAROBLJENU, tužilac traži NAJSTROŽU KAZNU
Uroš Pašajlić, Foto: Kurir, Printscreen/Instagram

njegov iskaz ledi krv

OTAC IZ PAKLA DANAS OPET PRED SUDOM: Pašajlić priznao da je ćerku držao ZAROBLJENU, tužilac traži NAJSTROŽU KAZNU

Nastavlja se suđenje Urošu Pašajliću pred Prvim osnovnim sudom u Beogradu zbog zlostavljanja i zanemarivanja ćerke

Objavljeno:

U Beogradu su danas zakazana dva suđenja: Urošu Pašajliću, optuženom za zlostavljanje i zanemarivanje čerke koju je držao zaključanu u stanu, kao i za porodično nasilje, suđenje se nastavlja pred Prvim osnovnim sudom u Beogradu.

Nešto kasnije, pred specijalnim sudom, nastaviće se i sudjenje organizovanoj kriminalnoj grupi Veljka Belivuka.

Detalje o ovim ročištima izneo je novinar Kurir televizije Nikola Vujović:

02:53

SUDIJA ZATRAŽIO NAJSTROŽU MOGUĆU KAZNU ZA MONSTRUMA: Priznao zločine nad ćerkom, A RAZLOGE KOJE JE NAVEO SU ZASTRAŠUJUĆI

- Tzv. ocu iz pakla, Urošu Pašajliću zakazan je nastavak suđenja za danas od 11 časova, pred Prvim osnovnim sudom u Beogradu. Inače, njemu se sudi za dva krivična dela, a to su nasilje u porodici i zlostavljanje i zanemarivanje maloletnog lica, tačnije njegove ćerke Lana (8) koja je pronađena zaključana, izgladnjena, neokupana... Prilikom davanja odbrane, on je priznao ovo krivično delo, a kao razlog je naveo da je bio u teškoj životnoj situaciji, kao i da je bio pod dejstvom narkotika.

Potom je detaljnije pričao i o drugom krivičnom delu:

- Što se tiče nasilja u porodici, njemu se stavlja nasilje nad njegovom devojkom Ivanom, koja je i prijavila policiji da Pašajlić zanemaruje ćerku. Ona tvrdi i da je u određenom periodu, Pašajlić nju držao u stanu 4-5 dana, gde ju je zlostavljao, tukao i nije davao da izađe van. Takođe, njihovi iskazi se ne poklapaju, Pašajlić tvrdi da je Ivana ta koja je tada koristila narkotike i da je ona porazbijala stan u kojem su živeli. Odbrana je zatražila sučeljavanje njih dvoje, kao i to da se ispitaju tvrdnje Pašajlića da je u tom periodu, za koji je Ivana tvrdila da je bila zaključana, izlazila do teretane. Inače, tužilac je najavio da će za Pašajlića tražiti najstrožu moguću kaznu, odnosno deset godina zatvora.

Vujović se osvrnuo na suđenje Belivukovog klana:

- Što se tiče suđenja grupi Veljka Belivuka, ono se nastavlja pred specijalnim sudom u Beogradu i zakazano je za 14:30 časova. Belivuku i njegovoj ekipi na teret se stavljaju gnusni zločini, među kojima su i ubistva, trgovina drogom, ali i jedno silovanje. Upravo će to silovanje danas biti centralna tema, kao svedoci su pozvane tri devojke.

Bonus video:

00:08

Uroš Pašajlić doveden u marici u Prvi osnovni sud u Beogradu

(Espreso / Kurir / L. Majer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.