SVEDOČENJE IVANE KOJE JE OTKRILA GDE SE NALAZI DEVOJČICA KOJA JE ŽIVELA U KADI: Zavrtelo mi se u glavi od tog...
Foto: Facebook

STRAŠNO

SVEDOČENJE IVANE KOJE JE OTKRILA GDE SE NALAZI DEVOJČICA KOJA JE ŽIVELA U KADI: Zavrtelo mi se u glavi od tog...

Kako je ispričala, do adrese gde otac iz pakla Uroš Pašajlić drži zatočenu devojčicu je došla preko računa za struju

Objavljeno:

Ivana Ž. bivša devojka Uroša Pašajlića, oca iz pakla koji je držao zatočenu devojčicu u kadi u stanu na Mirijevu danas je pred sudom govorila o susretu sa devojčicom (8) nakon što je prijavila policiji nasilje koje je trpela od Pašajlića.

Kako je ispričala, do adrese gde otac iz pakla Uroš Pašajlić drži zatočenu devojčicu je došla preko računa za struju koji je pronašla kada je bežala iz stana u kojem je živela sa Pašajlićem.

Ona je otišla u policiju i sve prijavila. Kako je kazala, ona je znala gde je zgrada u kojoj je devojčica i koji je prozor od stana.

- Policajac se popeo na drugog i pogledali su kroz prozor i nikoga nisu videli u stanu. Pitala su me da li je L. u drugoj sobi, rekla sam da ima samo jedna soba, pa su pitali da li je u drugom stanu. Ja sam ih molila da uđu unutra i da posle mogu mene krivično da gone za lažno prijavljivanje ukoliko je Uroš samo baljezgao, a ja poverovala - rekla je ona.

Trenutak kada je ugledala devojčicu

Ivana je opisala da su vrata od stana bila bez kvake, a zatim je opisala trenutak kada je ugledala devojcicu.

- Sledeće čega se sećam su druga vrata, otvorili su ih i tada sam ugledala L., koja je bila u kadi. Ja sam govorila: "Medo." Ona me je pogledala i raširila ruke ka meni. Kako se podigla, sa nje je spala trenerka, bila je skroz mršava. Kupatilo je izgledalo kao otpad, uzasno je smrdelo. Zavrtelo mi se u glavi od tog užasa, takvu decu sam viđala samo na slikama dece iz Afrike. Počela sam da se gušim, to nikada u životu nisam videla - opisala je Ivana, dok se sve vreme tresla i plakala.

1 / 5 Foto: Tamara Trajković

Zatim je ispričala da je u dnevnoj sobi sedela sa devojčicom, a devojčica je tražila hranu. Ispred toaleta je bila samo jedna kesa kornfleksa, a kako kaže Ivana, ona je to kupila za devojčicu još odavno.

Sve je bilo u đubretu

Advokatica oštećene maloletne devojčice je upitala Ivanu kako je izgledao stan.

Oštećena je ispričala da je izgledao kao otpad i da je sve bilo u đubretu.

Advokatica: Kako se dete ponašalo i izgledalo ranije, a kako kada je nađeno?

Ivana: Ja sam nju videla 2020. godine, dete je pametno, priča, normalno, družila se sa mnom... u kupatilu je izgledala kao Etiopljani, nasmejala mi se i prepoznala me, ali je izgledala ošamućeno. Nije pričala, policajci su me pitali da li dete uopšte priča.

Bonus video: Otac o smrti devojčice u hraniteljskoj porodici

06:11

Otac o smrti devojčice u hraniteljskoj porodici

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.