PAŠAJLIĆU SE NA TERET STAVLJAJU 2 KRIVIČNA DELA! Čeka se odluka suda, saslušani i policajci koji su NAŠLI DEVOJČICU
Uroš Pašajlić, Foto: Nenad Kostić, MUP

DETALJI SASlUŠANJA

PAŠAJLIĆU SE NA TERET STAVLJAJU 2 KRIVIČNA DELA! Čeka se odluka suda, saslušani i policajci koji su NAŠLI DEVOJČICU

Advokat Milan Popović je otkrio više o jučerašnjem svedočenju

Objavljeno:

Suđenje Urošu Pašajliću koji je optužen za zlostavljanje i zanemarivanje čerke koju je držao zaključanu u stanu, kao i za porodično nasilje, nastavljeno je juče u Prvom osnovnom sudu u Beogradu.

Na ročištu je saslušana njegova vanbračna supruga Ivana L,a njeno emotivno svedočenje potreslo je sve u sudnici.

Advokat Milan Popović je za jutarnji program Kurir televizije otkrio više o jučerašnjem svedočenju.

- Na teret ovom licu se stavljaju dva krivična dela. Jedno krivično delo je navodno izvršeno, imajući u vidu da je postupak u toku, prema svojoj partnerki, nasilje u porodici. Drugo krivično delo navodno izvršeno prema maloletnom detetu. Pri čemu treba videti da li je i ovo delo kvalifikovano kao nasilje u porodici ili je to neko kršenje porodičnih obaveza. U svakom slučaju kako god da je tužilaštvo uradilo kvalifikaciju ovih dela, sud nije vezan i može da promeni u svojoj odluci - rekao je advokat i dodao:

02:14

MONSTRUMU IZ MIRIJEVA PRETI KAZNA DO 10 GODINA ZATVORA! Advokat o ocu iz pakla koji je 15 messeci držao ćerku (8) u kadi

- Ono što smo do sada videli je da su saslušani okrivljeni i oštećena. Saslušani su i policijski službenici koji su pronašli ovo maloletno dete. Nakon svega ovoga očekuje nas sudska odluka. Ukoliko sud na ne sumnjiv način ne može da utvrdi da je ovo lice izvršilo ovo krivično delo donosi oslobađajuću presudu. Ukoliko sa druge strane može to da utvrdi donosi osuđujuću presudu i odlučuje o sankciji. Što se tiče same sankcije za ovaj oblik krivičnog dela predviđena je kazna od 2 do 10 godina.

Bonus video:

00:08

Uroš Pašajlić doveden u marici u Prvi osnovni sud u Beogradu

(Espreso / Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.