ESPRESO SAZNAJE! OVO JE AUTO NASILNIKA IZ MIRIJEVA: Evo gde je parkiran, JEZIVI DETALJI! (FOTO)
Auto nasilnika iz Mirijeva, Foto: Espreso

NEZAPAMĆENI SLUČAJ

ESPRESO SAZNAJE! OVO JE AUTO NASILNIKA IZ MIRIJEVA: Evo gde je parkiran, JEZIVI DETALJI! (FOTO)

Devojčica (8), koju je otac godinama držao zatočenu u kadi, spasena je u poslednji čas

Objavljeno:

Slučaj nezapamćenog porodičnog nasilja koji se danas razotkrio u beogradskom naselju Mirijevo, uznemirio je čitavu Srbiju.

Devojčica (8), koju je otac godinama držao zatočenu u kadi, spasena je u poslednji čas kad su dve policajke krajem prošle nedelje provalile u stan u stambenoj zgradi. U kupatilu su je zatekle jedva živu, kako leži u kadi. Malena je bila toliko izgladnela i dehidrirana da je jedva davala znake života.

1 / 4 Foto: Kurir

Jedna od dve policajke koje su došle na intervenciju iznela ju je u rukama na neskriveno zaprepašćenje komšija i očevidaca koji su mislili da u roze jaknici nose bebu jer je dete od 8 godina bilo toliko sićušno, neuhranjeno i iscrpljeno.

Uroš Pašalić je u bekstvu, a kako Espreso saznaje od jednog komšije, on je pobegao bez automobila. Njegov auto je parkiran, ali je udaljen od zgrade.

1 / 3 Foto: Espreso

- Dete mi tu pred nosem, ali tek sam jutros saznala da uopšte ima dete. Viđala sam ga povremeno, u poslednje vreme ne tako često. Ranije je policija bila nonstop ovde, stalno su dolazili. On i ta žena su se tukli. Mama kaže da je pre dva tri dana čula čudne zvukove, kao neki jecaj - kaže komšinica iz zgrade za naš portal.

Druge komšije dodaju da je Uroš diler i da je policija ranije nonstop dolazila.

Prijavite nasilje

Ministarstvo unutrašnjih poslova apeluje na građane da svaki vid nasilja u porodici prijave policiji besplatnim pozivom na broj telefona 0800 100 600 ili 192 koji su sve vreme dostupni (0-24h, besplatan poziv)

SOS telefoni Autonomni Ženski Centar

- SOS telefon 0800-100-007, radnim danima 10-20h

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.