"TUŽNO JE, BILO NAM JE ISPRED NOSA" Komšinica Aleksandra otkrila jezive detalje iz zgrade STRAVE u Mirijevu (VIDEO)
Komšinica Aleksandra, Foto: Tamara Trajković

HOROR

"TUŽNO JE, BILO NAM JE ISPRED NOSA" Komšinica Aleksandra otkrila jezive detalje iz zgrade STRAVE u Mirijevu (VIDEO)

Na opšte zaprepašćenje i suze očevidaca, zabeležen je i više nego bolestan detalj iz stana strave - na kadi u kojoj ju je držao zatočenu, otac je stavio i zajedničku fotografiju sebe i ćerke?!

Objavljeno: 17:27h

Devojčica (8) pronađena je u kadi, nakon što je žena koja je živela sa njenim ocem prijavila nasilje u porodici. Dete je u poslednji čas izvučeno iz stana u kom je živela kao rob.

Ono što je zaprepastilo sve, jeste činjenica da je dete bilo potpuno izmučeno, sa osam godina izgleda sićušno kao beba, kažu komšije.

Na opšte zaprepašćenje i suze očevidaca, zabeležen je i više nego bolestan detalj iz stana strave - na kadi u kojoj ju je držao zatočenu, otac je stavio i zajedničku fotografiju sebe i ćerke?!

Komšinica Aleksandra koja živi na spratu ispod stana u kom se odigravalo nezapamćeno porodično nasilje, još uvek ne može da se oporavi o šoka.

Iskreno nisam ni primetila da ima deteta u tom stanu. Znali smo da tu živi neko, jedino znam da se zove Uroš, ali sliku ne mogu da povežem sa tim ko je on. Ali eto, za sve ove godine, ja stvarno nisam primetila. To mi je i jako tužno, ispred nosa nam je, a nismo imali predstavu da je tu dete. Dešavale su se čudne stvari kod njih, par puta je policija intervenisala, ali niko nije spominjao dete. Nikad nisam čula da dete živi tu.

1 / 5 Foto: Tamara Trajković

Na pitanje o neobičnim stvarima koje su se dešavale, komšinica je kratko odgovorila.

Policija je dolazila zbog prijave nasilja, stalno su se tukli, maltretirao je, pojavljivala se sa podlivima ispod očiju. Znali su u ulazu da galame, lupaju vratima, da se potuku na ulazu, ko je prijavljivao ne znam. Ali više puta je intervenisala policija.

Kompinica je upitana i da li je čula nekakive zvukove, jer je ipak dete bilo u pitanju

Ja nisam čula, ali je majka čula da neko jeca. Mama je to i meni rekla, ali nisam mogla da povežem da je dete tu, to mi je baš pre par dana rekla, kao da se iz kupatila čulo, zaključila je Aleksandra.

Podsetimo, jedna od dve policajke koje su došle na intervenciju iznela ju je u rukama na neskriveno zaprepašćenje komšija i očevidaca koji su mislili da u roze jaknici nose bebu jer je dete od 8 godina bilo toliko sićušno i iscrpljeno.

Komšije kažu da nisu znali ni da devojčica postoji, što su naša saznanja i potvrdila pošto ju je, prema prvim informacijama, otac Uroš P. godinama držao zatočenu kao roba.

Prijavite nasilje

Ministarstvo unutrašnjih poslova apeluje na građane da svaki vid nasilja u porodici prijave policiji besplatnim pozivom na broj telefona 0800 100 600 ili 192 koji su sve vreme dostupni (0-24h, besplatan poziv)

SOS telefoni Autonomni Ženski Centar

- SOS telefon 0800-100-007, radnim danima 10-20h

00:19

BRUTALNO TUKAO NAGU ŽENU NA TERASI, ONA HTELA DA SKOČI: Jezivo nasilje u Mirijevu, muškarac besneo i gađao automobile

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.