POTRESAN DETALJ IZ STANA U MIRIJEVU: Devojčica (8) pronađena u kadi JEDVA ŽIVA, evo šta je otac držao PORED! (FOTO)
Policija (ilustracija), Foto: Espreso

JEZIVO

POTRESAN DETALJ IZ STANA U MIRIJEVU: Devojčica (8) pronađena u kadi JEDVA ŽIVA, evo šta je otac držao PORED! (FOTO)

Na opšte zaprepašćenje i suze očevidaca, zabeležen je i više nego bolestan detalj iz stana strave

Objavljeno: 13:41h

Slučaj nezapamćenog porodičnog nasilja koji se danas razotkrio u beogradskom naselju Mirijevo, uznemirio je čitavu Srbiju.

Kako se saznaje, devojčica (8), koju je otac godinama držao zatočenu u kadi u stanu, spasena je u poslednji čas kada su dve policajke krajem prošle nedelje provalile u stan u stambenoj zgradi i u kupatilu je zatekle jedva živu kako leži u kadi. Malena je bila toliko izgladnela i dehidrirana da je jedva davala znake života.

Na opšte zaprepašćenje i suze očevidaca, zabeležen je i više nego bolestan detalj iz stana strave - na kadi u kojoj ju je držao zatočenu, otac je stavio i zajedničku fotografiju sebe i ćerke?!

Mirijevo, Zvezdara, Nasilje
foto: Kurir

Jedna od dve policajke koje su došle na intervenciju iznela ju je u rukama na neskriveno zaprepašćenje komšija i očevidaca koji su mislili da u roze jaknici nose bebu jer je dete od 8 godina bilo toliko sićušno i iscrpljeno.

Komšije kažu da nisu znali ni da devojčica postoji, što su naša saznanja i potvrdila pošto ju je, prema prvim informacijama, otac Uroš P. godinama držao zatočenu kao roba.

Prijavite nasilje

Ministarstvo unutrašnjih poslova apeluje na građane da svaki vid nasilja u porodici prijave policiji besplatnim pozivom na broj telefona 0800 100 600 ili 192 koji su sve vreme dostupni (0-24h, besplatan poziv)

SOS telefoni Autonomni Ženski Centar

- SOS telefon 0800-100-007, radnim danima 10-20h

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.