ISPLIVALE RAZNE STVARI O SVEKRVI ANE VOLŠ: Pričalo se da je UMEŠANA u nestanak snaje, a OVO JE PRAVA ISTINA! (FOTO)
Mapa Bostona, Foto: Google maps, Printscreen / Fox news, Društvene mreže

OVO SU DOKAZI

ISPLIVALE RAZNE STVARI O SVEKRVI ANE VOLŠ: Pričalo se da je UMEŠANA u nestanak snaje, a OVO JE PRAVA ISTINA! (FOTO)

Dijana Volš, majka čoveka koji je osumnjičen za ubistvo supruge, našla se na naslovnim stranama mnogih američkih, ali i domaćih medija

Objavljeno:

Brajan Volš (47) optužen je za ubistvo supruge Ane Volš (39) kojoj se svaki trag izgubio 1. januara u Kohasetu u kojem je živela sa porodicom.

Prema navodima američkih medija, Brajan je navodno raskomadao telo supruge i spalio ga, ali to još uvek nije zvanično potvrđeno.

Brajan je prvo uhapšen zbog sumnje da je obmanuo policijsku istragu nakon što je utvrđeno da je davao netačne informacije o svom kretanju u danima kada je njegova supruga nestala. Desetak dana kasnije, on je optužen za Anino ubistvo, a tom prilikom izneti su dokazi koji su šokirali javnost koja pomno prati ovaj slučaj od samog početka.

Ana i Brajan Volš
Ana i Brajan Volšfoto: Facebook / Ana Ljubičić

- Brajan Volš je želeo da se razvede, ali umesto razvoda on je svoju suprugu pretukao nasmrt, zatim se otarasio tela - rekla je tužiteljka na sudu u sredu, a zatim iznela niz dokaza koji su doveli do toga da Brajan bude optužen za ubistvo.

Kako je u daljem izlaganju rekla, na snimcima sa nadzornih kamera iz dva kompleksa vidi se kako Brajanov "volvo" i čovek koji odgovara njegovom opisu baca džakove u kontejner. Smeće iz ovih kontejnera je spaljeno pre nego što su istražitelji uspeli da ga pregledaju.

Brajan Volš u sudnici
Brajan Volš u sudnicifoto: Printscreen/7NEWS Live Boston

Međutim, istražitelji su uspeli da pronađu smeće koje je Brajan bacio na drugoj lokaciji. Pronađeno je 10 vreća sa dokazima. U kesama su nađeni: tragovi krvi, sekira, testera, peškiri, nož, rukavice, jako zaprljan tepih i zaštitno Tajvek (Tyvek) odelo, koje prekriva čitavo telo i koristi se kao zaštita od opasnih materija ili hemikalija. U kesama je nađen i vakcinalni karton za kovid 19 na ime Ana Volš, kao i "prada" torba i delovi ogrlice koju je Ana nosila.

1 / 5 Foto: Facebook / Ana Ljubičić

Utvrđeno je da je Brajan iz sata u sat pretraživao na ajpedu svog sina sledeće ključne rečenice: "Kako se otarasiti tela žene od 50 kilograma", "kada leš u raspadanju počinje da smrdi", "možeš li biti osuđen za ubistvo bez tela", "može li da se identifikuje telo ako su zubi smrskani", "koliko DNK ostaje na površini" i "kako možeš da naslediš nekog ko je nestao".

Više o tome šta je sve Brajan pretraživao na internetu nakon nestanka supruge možete pogledati u videu ispod. Upozoravamo na uznemirujući sadržaj!

@espreso_rs Šta je sve Brajan Volš guglao kada je njegova žena Ana Volš nestala. Ove stvari na sudu iznete kao BITAN DOKAZ #brianwalshe #anawalshe #usa #serbia #amerika #srbija #ubistvo #murder #fyp #fy #recommendations #espreso ♬ Scary BGM that the piano is impressive - CCsounds

Sem toga, u podrumu porodične kuće Volšovih nađeni su tragovi krvi i dva sečiva, krv je pronađena i u Brajanovom automobilu!

Sumnja u Brajanovu majku

Dijana Volš, majka čoveka koji je osumnjičen za ubistvo supruge, našla se na naslovnim stranama mnogih američkih, ali i domaćih medija kada je uslikana ispred porodične kuće Volšovih u Kohasetu.

Inače, Dijana živi u mestu Svampskot koje je od Kohaseta udaljeno oko 63 km.

Udaljenost Kohaseta od Svampskota
Udaljenost Kohaseta od Svampskotafoto: Printscreen/Google Maps

U medijima su se pojavile spekulacije da je upravo ona umešana u ubistvo svoje snaje jer nisu bile u dobrim odnosima i jer je Brajan, navodno, sporne kese za đubre bacio na deponiju koja je u blizini stana njegove majke.

Međutim, ovakvi navodi nisu tačni!

Naime, nadzorne kamere snimile su Brajana na dve deponije koje se nalaze u Abingtonu i Broktonu, a koja uopšte nisu u okolini stana Dijane Volš kako se spekulisalo!

Abington je od Svampskota udaljen oko 53 km.

Udaljenost kuće Brajanove majke od Abingtona
Udaljenost kuće Brajanove majke od Abingtonafoto: Printscreen/Google Maps

Brokton je od Svamskota udaljen 59 km.

Udaljenost kuće Brajanove majke od Broktona
Udaljenost kuće Brajanove majke od Broktonafoto: Printscreen/Google Maps

Podatak koji takođe svedoči da ovakvi navodi pojedinih medija nisu tačni jeste i taj da su ova mesta veoma blizu gradu Kohaset u kom su Volšovi živeli!

Abington je od Kohaseta udaljen oko 24 km.

Udaljenost kuće Volšovih od Abingtona
Udaljenost kuće Volšovih od Abingtonafoto: Printscreen/Google Maps

Brokton je od Kohaseta udaljen oko 31 km.

Udaljenost kuće Volšovih od Broktona
Udaljenost kuće Volšovih od Broktonafoto: Printscreen/Google Maps

Abington i Brokton nalaze se veoma blizu, na svega oko 7 km razdaljine.

Udaljenost Abingtona od Broktona
Udaljenost Abingtona od Broktonafoto: Printscreen/Google Maps

Podsetimo, Brajan Volš je za sada jedini osumnjičeni za ubistvo supruge Ane Volš koja je nestala 1. januara ove godine. Sledeće ročište zakazano je za 9. februar.

Brajan i Ana imaju troje zajedničke dece, sinove uzrasta šest, četiri i dve godine. Brigu o deci preuzele su nadležne socijalne ustanove Masačusetsa. Mališani su prema onome što pišu američki mediji zajedno, nisu ih razdvojili jer bi to predstavljalo dodatnu traumu za njih. Još uvek se ne zna ko bi mogao da dobije starateljstvo nad dečacima.

Pratite slučaj nestale Ane Volš i na Espreso TikTok nalogu:

(Espreso/D.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.