CRNA HRONIKA ZA 19. DECEMBAR 2022.: Uhapšen osumnjičeni za PUCNJAVU, traga se za vozačem koji je UBIO MLADIĆA
Crna hronika, Foto: Aleksandra Čolić, Espreso ilustracija

PREGLED DANA

CRNA HRONIKA ZA 19. DECEMBAR 2022.: Uhapšen osumnjičeni za PUCNJAVU, traga se za vozačem koji je UBIO MLADIĆA

Ovo su loše vesti koje su obeležile današnji dan

Objavljeno: 23:00h

Portal Espreso iz sata u sat objavljuje događaje iz rubrike Crna Hronika koji su obeležili tekući dan, tako da ćete ih ubuduće naći uvek na jednom mestu.

22:56

U beogradskom naselju Železnik večeras je izbio požar u kojem su dve osobe teže povređene.

22:20

Večeras je na kružnom putu u Leštanima došlo do teške saobraćajne nesreće u kojoj je jedna osoba poginula.

21:46

Večeras se u naselju Železnik u Beogradu zapalio hotel.

21:24

Tri osobe su povređene u lančanom sudaru koji se večeras dogodio na autoputu kroz Beograd.

20:00

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave kriminalističke policije, operativnim radom i međunarodnom saradnjom, nakon pretnji Aerodromu „Nikola Tesla“ u Beogradu da su na više od 20 međunarodnih letova postavljene eksplozivne naprave, za manje od 24 sata, identifikovali su i uhapsili osumnjičenog S. S. (1977).

18:34

Dve osobe su povređene u sudaru kamiona i automobila u Ruzveltovoj ulici u Beogradu.

16:39

U saobraćajnoj nezgodi u centru Niša, automobil marke "alfa romeo" oborio je mlađu žensku osobu.

15:48

- Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave kriminalističke policije, u saradnji sa antikorupcijskim timom Ministarstva zdravlja, a po nalogu Posebnog odeljenja za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Beogradu, uhapsili su D. N. (1971) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo trgovina uticajem

15:00

- Jedna osoba je teško povređena u sudaru putničkog i teretnog vozila koji se dogodio u subotu popodne, saopštila je vranjska policija

14:29

- U Višem javnom tužilaštvu u Beogradu saslušan je Đorđe M. (21) zbog sumnje da je 11. decembra u Obrenovcu, zajedno sa još tri mladića za kojima se intenzivno traga, pokušao da ubije Vukašina M. i naneo lake telesne povrede Nikoli D.

14:14

- Ljubodrag N. (67) iz sela kod Velike Plane koji je uhapšen zbog sumnja da je u subotu iz lovačke puške brutalno ubio suprugu Milanku N. (65) na proslavi 40 godina braka, na saslušanju u tužilaštvu branio se ćutanjem

13:36

- Prof dr Žarko Ranković je saslušan kao svedok na suđenju bivšem direktoru niškog Gerontološkog centra Milanu Stevanoviću optuženom da je počinio teško delo protiv zdravlja ljudi.

12:55

- Po nalogu Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu određeno je zadržavanje M.A. (44) zbog sumnje da je tukao i davio suprugu, ali i mučio decu.

12:23

- Meštanin Lučana otkrio je detalje stravične saobraćajne nesreće koja se dogodila juče oko 9 sati i u kojoj je nastradao mladić Dejan V. (19).

11:57

- Pred tročlanim većem beogradskog Specijalnog suda, prekosutra će biti nastavljeno ponovljeno suđenje Darku Šariću i ostalim optuženima, koji se terete za pranje novca.

10:45

- Obrenovačka policija uhapsila je Đ.M. (21), koji se sumnjiči da je pre sedam dana učestvovao u pucnjavi u Ulici Vuka Karađića kod broj 99!

10:21

- Policija u Kruševcu, brzom i efikasnom akcijom, rasvetlila je dva razbojništva, pronašli i uhapsili osumnjičene G. J. (47) iz okoline Aleksandrovca i B. M. (40) iz Kruševca, zbog sumnje da su izvršili ova krivična dela.

09:28

- Policija u Šidu raspisala je potragu za vozačem koji je sinoć usmrtio migranta u selu Vašica.

07:53

- Oko 7 časova u Višnjičkoj banji, u Ulici Brane Petronijevića, izbio je požar na krovu zgrade.

07:29

- Ljubodrag N. (67) zvani Gera iz sela Markovac kod Velike Plane koji je u subotu je iz karabina usmrtio suprugu Milanku (65) danas će biti saslušan u Višem javnom tužilaštvu u Smederevu.

07:19

- U Beogradu je noćas u saobraćajnoj nezgodi lakše povređena devojčica.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.