POGLEDAJTE SNIMAK NASTAVNICE KOJA PRETI BATINAŠIMA DECI U ŠKOLI: "Neću ja da prljam ruke, drugi će da te MLATE"!
ilustracija, Foto: Street view, Espreso ilustracija

SKANDALOZNO

POGLEDAJTE SNIMAK NASTAVNICE KOJA PRETI BATINAŠIMA DECI U ŠKOLI: "Neću ja da prljam ruke, drugi će da te MLATE"!

Nakon incidenta, velikom brzinom je reagovao direktor pomenute škole Dobrica Sinđelić, koji je ukratko prokomentarisao situaciju

Objavljeno: 13:18h

Pre dva dana se na društvenim mrežama pojavila informacija da je jedna nastavnica u OŠ "Sveti Sava "iz Vrčina pretila učenicima. Kako se navodi, ona je deci zapretila batinama, koje će dobiti od osobe koju ona bude platila da to za nju uradi.

Na snimku koji je kružio mrežama, jasno su se čile pretnje.

- Niste vi ni pametniji, ni jači od nas. Ako ništa drugo, imam više para od tebe da platim nekoga da te bije svaki dan. Veruj, već mi je dosta i dece i škole i vaspitanja. Zaslužili ste batine, zaslužili ste da budete dovedeni u red. Znači, ako ništa drugo neću ja da prljam ruke, nego ću drugima da dam da te lepo mlate, sve dok se ne dovedeš u red -čuje se na objavljenom snimku.

00:31

Nastavnica preti đacima u Vrčinu

Nakon incidenta, velikom brzinom je reagovao direktor pomenute škole Dobrica Sinđelić, koji je ukratko prokomentarisao situaciju.

- U skladu sa trenutnom situacijim i snimkom koji je objavljen na društvenim mrežama, škola je postupila u skladu sa Protokolom postupanja ustanovi u odgovoru na nasilje, zlostavljanje i zanemarivanje i preduzete su sve mere u skladu sa zakonskom procedurom. Angažovan je Tim za zaštitu od nasilja i pošto se radi o maloletnim licima, do okončanja postupka nismo u mogućnosti da dajemo dalje informacije - rekao je direktor.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.