RETKO VIĐENA FOTKA NAJMISTERIOZNIJEG SRPSKOG MAFIJAŠA: Bio je strah i trepet u BG, a NIKO GA NIJE VIĐAO U JAVNOSTI!
Sredoje Šljukić Šljuka, Foto: Instagram / Legende devedesetih

MISTERIOZNA FACA

RETKO VIĐENA FOTKA NAJMISTERIOZNIJEG SRPSKOG MAFIJAŠA: Bio je strah i trepet u BG, a NIKO GA NIJE VIĐAO U JAVNOSTI!

U žestokoj pucnjavi u Bulevaru Arsenija Čarnojevića u blizini "Sava" centra na mostu Gazela, ubijeni su on i njegov brat Zoran

Objavljeno:

Sredoje Šljukić Šljuka rođen je 7. jula 1972. godine, bio je oženjen, otac dečaka i devojčice. Živeo je u elitnom delu naselja na Bežanijskoj kosi. U intervjuima je isticao da nikada nije bio hapšen i da je zatvor video samo na filmu.

U žestokoj pucnjavi u Bulevaru Arsenija Čarnojevića u blizini "Sava" centra na mostu Gazela, ubijeni su Sredoje Šljukić i njegov brat Zoran. U trenutku pucnjave sa njima je u crnom automobilu "audi A8", registracije BG - 77-72 (datum Šljukinog rođenja) bio i Velibor Ćirović, koji je ostao nepovređen.

Šljuka je bio vođa jednog od najmoćnijih klanova u Beogradu: Zvezdarskog klana. Protiv njega je bilo podneto nekoliko krivičnih prijava ali nikada nije bio hapšen. U policijskim krugovima pričalo se da stoji iza mnogih kriminalnih dela a navodno je svoje "poslove" obavljao samostalno, dok je na ulici imao oko stotinu ljudi.

Šljuka je bio strah i trepet beogradskog asfalta, a retko ko je imao priliku da ga vidi u javnosti. Međutim, nakon mnogo godina na internetu se pojavila fotografija koju je retko ko do sada video.

Naime, na stranici "Legende devedesetih" osvanula je slika Sredoja Šljukića Šljuke iz devedesetih godina.

Sredoje Šljukić Šljuka
Sredoje Šljukić Šljukafoto: FB LEGENDE DEVEDESETIH

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.