ISPLIVAO SNIMAK ŠIJANA U NEOBIČNOM IZDANJU: Žestoki momak GO DO POJASA PORED POZNATE PEVAČICE, A NIJE GOCA (VIDEO)
Zoran Šijan, Foto: Kurir

ŠOK

ISPLIVAO SNIMAK ŠIJANA U NEOBIČNOM IZDANJU: Žestoki momak GO DO POJASA PORED POZNATE PEVAČICE, A NIJE GOCA (VIDEO)

Osim po zavidnoj sportskoj karijeri i podzemlju, Šijan je javnosti poznat i kao bivši suprug pevačice Goce Božinovske sa kojoj je dobio sina i ćerku

Objavljeno:

Surčinski kralj i žestoki momak, Zoran Šijan ubijen je 27. novembra 1999. godine u samom centru Beograda, na raskrsnici Ulice Svetozara Markovića i Nemanjine, a ubistvo vođe surčinske grupe i bivšeg šampiona Evrope u kik-boksu nikada nije rasvetljeno, iako se godinama spekulisalo o mogućim motivima likvidacije.

Osim po zavidnoj sportskoj karijeri i podzemlju, Šijan je javnosti poznat i kao bivši suprug pevačice Goce Božinovske sa kojoj je dobio sina i ćerku.

"Otišli smo u Surčin tu noć smo bili zajedno, on me je tu noć zaprosio, posle dva dana poznanstva. Ujutru u pet sati mi ležimo, ja mu kažem: "Treba da me voziš", tad sam stanovala u centru, u Dimitrija Tucovića. On mi kaže: "Mogu da te vozim samo da uzmeš svoje stvari i da se vratimo", ja kažem: "Kakve stvari, tu su mi i mama i dete". On kaže: "Ja sam te najozbiljnije pitao", ja sam počela da se šalim sa njim, kažem mu: "Pa nisi obavestio svoje roditelje", mislila sam da je sve šala. On je odmah zvao mamu, pitao je gde mu je tata, zvao ih da dođu. Kad mu je došla majka, on kaže: "Mama, ja sam se oženio". Onda je pozvao neke tamburaše iz Surčina, krenulo veselje, pozvao drugove, a ja moje nisam ni obavestila. Zvala sam odmah Zlatu, da joj kažem da sam se udala, ona je mislila da se šalim. Zlata je odmah pozvala moju sestru, oni su mene zaključali, kažu da nisam normalna, zaključali su me u stanu i rekle: "Ne ideš ti nigde, koja crna udaja, je l' si ti normalna, ti ne znaš čoveka, a udaješ se", ja im kažem: "Ja sam se već udala, gotovo, mi smo sinoć pravili veselje". Oni su mislili da sam pukla, da nešto nije u redu sa mnom. To je bio jul. Ja sam posle radila do Nove godine, odradila još te tezge koje sam imala dogovorene - govori pevačica.

"Odem vikend da odradim, on me čeka na aerodromu, to je tako trajalo dva meseca, a onda mu je puk'o film. Bili smo na nekoj svadbi, prišao mi je neki stariji čovek, deda i zalepio mi 100 maraka na glavu. On je ustao, uhvatio me za ruku i rekao: "Ustani, uzmi stvari, idemo kući", ja mu kažem: "Kako da idemo kući, svadba u toku, ja glavna pevačica na svadbi", on kaže: "Ja ne mogu da dozvolim da moju ženu pljuju i lepe". I nikad više nisam uzela mikrofon u ruke dok se nismo rastali. Naravno da mi je to teško palo, ali ja sam njega volela neizmerno, do poslednjeg dana, meni je bila veća ljubav prema njemu nego prema muzici... Posle sam već krajem decembra ostala u drugom stanju, Zorana se rodila u septembru, posle 14 meseci i Mirko. Sve se nekako brzo izdešavalo, tako smo brzo živeli, tako je sve brzo i prošlo - izjavila je Goca.

Inače, malo ko zna da se Šijan pojavljuje u spotu pesme "Otvori se, zemljo" iz 1994. godine, Gocine prijateljice i legendarne pevačice Zlate Petrović, a kako je žestoki momak izgledao u njemu pogledajute u videu ispod.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.