PROGOVORIO ŠLJUKIN RANJENI TELOHRANITELJ I NJEGOVI PRIJATELJI: Evo šta se desilo ispred splava na Novom Beogradu
Sredoje Šljukić Šljuka i Velibor Ćirović, Foto: Kurir/J.M., Privatna Arhiva, Nemanja Nikolić

STRAŠNO

PROGOVORIO ŠLJUKIN RANJENI TELOHRANITELJ I NJEGOVI PRIJATELJI: Evo šta se desilo ispred splava na Novom Beogradu

O celom slučaju obavešteno je Više javno tuđilaštvo u Beogradu koje je od policije tražilo da se prikupe svi dokazi nakon ranjavanja i tuče

Objavljeno:

Beogradska policija i dalje traga za napadačima koji su, u nedelju dva sata nakon ponoći, napali Velibora Ćirovića, Zorana P, i Vladimira S. ispred jednog novobeogradskog splava.

Velibor Ćirović javnosti je poznat kao nekadašnji telohranitelj ubijenog vođe zvezdarskog klana Sredoja Šljukića Šljuke i on je u sukobu zadobio najteže povrede. Njega je napadač nožem ubo u stomak, ali se nalazi van životne opasnosti, piše Telegraf.

1 / 4 Foto: Kurir/J.M.

- Vladimir S. je upucan u biceps, a Zoran P. u tuči dobio lake telesne povrede. Oni su tokom istrage rekli da su u subotu došli u na splav. Sedeli su do dva sata iza ponoći u nedelju kada im je konobar rekao da moraju da napuste lokal jer se zatvara. Međutim, Ćirović to nije želeo. Ubrzo su se u restoranu pojavila sedmorica njima nepoznatih mladića i nakon kraće rasprave započeli su tuču. Još nije poznato ko je od napadača izvadio pištolj i ranio Vladimira u grudi i ruku. Najteže povrede lekari su konstatovali Ćiroviću - kaže izvor blizak istrazi.

O celom slučaju obavešteno je Više javno tuđilaštvo u Beogradu koje je od policije tražilo da se prikupe svi dokazi nakon ranjavanja i tuče.

Kako se saznaje, policija je od vlasnika poznatog beogradskog restorana oduzela kamere koje su zabeležile obračun.

Bonus video:

00:52

Pucnjava Nehruova, kafic Ritual

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.