SRPSKINJA UBIJENA U ITALIJI JOŠ UVEK NIJE SAHRANJENA: Ćerka OBJASNILA gde se NALAZI TELO
Slobodanka Metušev, Foto: Printscreen/Facebook

strahota

SRPSKINJA UBIJENA U ITALIJI JOŠ UVEK NIJE SAHRANJENA: Ćerka OBJASNILA gde se NALAZI TELO

Treba da se muči i da gori u paklu!

Objavljeno:

Srpkinja S. M. (48), koju je 6. novembra u gradu Kapotera u oblasti Kaljari u Italiji, ubio nevencani suprug S. Š. (50), takode srpski državljanin, još uvek nije sahranjena! Kako kaže ćerka pokojne žene, njeno telo se već punih mesec dana nalazi u hladnjači.

- Moja voljena nije sahranjena, iako imamo želju da njeno telo dopremimo u Srbiju. Nažalost, nemamo sredstava za to. Kucali smo na brojna vrata, ali kovčeg moje majke i dalje stoji u bolnici ili kapeli - kaže plačnim glasom ćerka N. M. i dodaje:

- Osećam se bespomoćno jer ne mogu da je sahranim i kažem joj poslednje zbogom.

Podsetimo, S. Š. je kobnog dana u prihvatnom centru za migrante, posle žestoke svađe, nožem iskasapio svoju nevenčanu ženu, a potom pobegao u obližnju crkvu u kojoj se u tom trenutku održavala misa za mrtve. Kada je ugledao policajce, osumnjičeni je povikao: "Ubio sam je, ubio sam je!", a potom se predao. Telo nesrećne žene tada je poslato na obdukciju, a rezultati su upravo pristigli i utvrđeno je da je S. Š. svoju ženu ubio sa 18 uboda nožem.

- Obdukcija ubijene žene pokazala je da je ubodena nožem u telo čak 18 puta i to u prostoriji u kojoj je živela sa nevenčanim suprugom - piše italijanski portal Lunione sarda. it.

Pomenuti portal naveo je da je osumnjičeni pre nego što je zverski ubio S. M. uzeo njen telefon.

Stevan Š., Slobodanka Metušev
foto: Facebook

- Žena je pre svađe imala telefon u ruci, a on je od nje tražio da mu preda uređaj. Nasrnuo je na nju, oteo joj telefon iz ruku, uzeo nož i počeo besomučno da je ubada, a zatim je pobegao. Nesrećna žena ostala je da leži u lokvi krvi, a njihovi susedi pozvali su Hitnu pomoć i policiju - navode izvori italijanskih medija.

Ćerka ubijene žene, N. M., za Kurir kaže da je nedavno dobila poziv od porodice osumnjičenog i da su im objasnili da mu za ubistvo preti 18 godina robije.

- On ne zaslužuje ni vazduh da diše! Za monstruma je 18 godina malo i ne znam šta bih uradila da ga negde u budućnosti sretnem - kaže potresena ćerka ubijene i dodaje:

- Moliću se da preživi i da izađe iz zatvora. Treba da se muči i da gori u paklu! Kaže i da je patnja za majkom svaki dan sve veća.

- Nema tih reči koje mogu da opišu moja osećanja i bol. Ova bol nikad neće proći i treba da naučim da živim s tim, kako znam i umem - rekla je N. M.

(Espreso / Kurir.rs /B. Travica)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.