OVO JE DŽONI SA VRAČARA BLIZAK ZVICERU ČIJA GRUPA JE DANAS UHAPŠENA! Jednu stvar o njemu NIKO NE ZNA!
Nikola Vušović, Foto: Kurir

potraga

OVO JE DŽONI SA VRAČARA BLIZAK ZVICERU ČIJA GRUPA JE DANAS UHAPŠENA! Jednu stvar o njemu NIKO NE ZNA!

Vođa "vračarskog klana" uspeo je da nestane zahvaljujući akciji koju su organizovali mafijaši iz Crne Gore

Objavljeno: 11:39h

U Beogradu je danas uhapšeno 17 osoba pripadnika kriminalne grupe "Vračarci" koja je sarađivala sa kavačkim klanom na čijem čelu je Radoje Zvicer.

Oni su uhapšeni zbog ubistva, ubistva u pokušaju, otmica, a radili su kao deo grupe kavačkog klana. Za nekima se još uvek traga.

Kako se saznaje, grupom Vračarci rukovodi Nikola Vušović poznatiji kao Džoni sa Vračara, koji je u bekstvu.

Nikola Vušović (32), poznat još pod nadimcima Ludi Džoni i Ćopavi Džoni, jedan od najtraženijih kriminalaca iz Srbije, čovek je čiji život okružuje velika doza misterije.

Ipak, postoje ljudi koji o njegovom životu znaju mnogo, a koji do sada nisu nikada govorili. Jedan od njih je otkrio dugo skrivanu tajnu - kako je čovek, koji je volšebno nestao posle hapšenja u Dominikani marta 2021. godine, pobegao iz bolničke postelje Kliničkog centra Srbije pre 15 godina.

Vođa "vračarskog klana" uspeo je da nestane zahvaljujući akciji koju su organizovali mafijaši iz Crne Gore, a u kojoj su glavne uloge igrali jedna zgodna medicinska sestra i zatvorski čuvar koji je u tom momentu trebalo da vodi računa o upucanom kriminalcu.

Naime, Vušović je tada doveden u Klinički centar pošto mu se pogoršalo stanje posle obračuna u kome ga je ranio Lazar Vukićević, Džonijev neprijatelj i jedan od onih koji su život izgubili u "kući strave" u Ritopeku po naredbi Veljka Belivuka.

Nikola Vušović, Džoni sa Vračara
foto: STEFAN STOJANOVIĆ MONDO, RAS/DJORDJE KOJADINOVIĆ

- Posle ranjavanja, Vušović je prebačen u Centrali zatvor. Trebalo je da služi kaznu zbog posedovanja marihuane. Ipak, njegovo zdravstveno stanje se pogoršalo. Bio je na ivici da dobije sepsu, pa su lekari iz zatvorske bolnice želeli da ga prebace na VMA, gde je trebalo da ga operišu. Međutim, Vušovićeva porodica nije htela da čuje za tako nešto. Insistirali su da bude prebačen na Klinički centar. Tek kasnije svi su shvatili zbog čega... - priča izvor Objektiva.

U noći kada je Vušović pobegao iz bolnice, medicinska sestra je odvukla stražara u jednu sobu i tamo je imala se*s sa njim. Ukrala je i ključ od lisica kojima je Vušović bio vezan i ostavila ga je na dogovorenom mestu.

Odmah su ga pronašli Džonijevi drugovi, ušli su u sobu, otključali lisice, zgrabili ga i izvukli iz sobe. Pobegao je sa sve šipkom u nozi, a grupa kriminalaca ga je odvela u Crnu Goru, gde se povezao i sa Radojem Zvicerom, jednim od vođa "kavačkog klana".

(Espreso / Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.