OVO SU 6 BEOGRADSKIH OPŠTINA KOJE JE SILOVATELJ IGOR ČEŠLJAO REDOVNO: Silovao je SRPKINJE, tu su ga svedoci VIĐALI!
Igor Milošević, Foto: Printscreen

oprez žene!

OVO SU 6 BEOGRADSKIH OPŠTINA KOJE JE SILOVATELJ IGOR ČEŠLJAO REDOVNO: Silovao je SRPKINJE, tu su ga svedoci VIĐALI!

Serijski silovatelj Igor M. nakon deceniju i po ponovo slobodno korača Beogradom.

Objavljeno:

On je 2008. godine osuđen zbog silovanja, pokušaja silovanja i šest krađa na Dorćolu, Starom gradu, Vračaru, Karaburmi, Mirijevu i Zvezdari.

Uprava za izvršenje krivičnih sankcija obavestila je Ministarstvo unutrašnjih poslova da će 20. septembra nakon 15 godina na slobodu pustiti ozbiljnog kriminalca. Nezvanično, on nije pravio probleme iza rešetaka, ali isto tako je poznato da ga zatvor nije sprečavao da nakon kazne ponovo siluje devojke. Reč je o muškarcu koji je od 14 godine više na robiji nego slobodi.

Podsećanja radi, prvi put je napao 1992. godine, kada je imao samo 14 godina. Tada je za samo tri dana napao 9 žena, od kojih je 4 silovao. Na slobodu je izašao 2001. godine.

Igor Milošević
foto: Kurir

Nije prošlo ni mesec dana nakon što je iz zatvora, napao je ponovo. Silovao je još jednu ženu i počinio 8 razbojništava. Naime, u jednom kozmetičkom salonu silovao je M. A. i opljačkao. Ušao je u radnju i tražio kremu, potom je video da se ključ od salona nalazi u bravi, iskoristio je to, zaključao salon i odvukao devojku u solarijum gde ju je silovao.

Tada je osuđen na 10 godina, ali je iz "Zabele" izašao posle 5 i po godina.

Njegov pohod se nastavio po izlasku iz zatvora.

Naime, u septembru 2007. godine u Ulici Maksima Gorkog, u butik silovao je radnicu uz pretnju nožem. Po izlasku iz radnje ukrao je jaknu i novac. Već sledećeg dana njegova serija napada se nastavila. Igor je uleteo u optičarsku radnju u Ulici vojvode Stepe i uz pretnju nožem ukrao pare, zlatan lanac i naočare.

Nakon serijskih napada 2007. godine policija je krenula u potragu za njim koja je trajala 4 dana. Uhapšen 20. septembra oko 19:30 časova na Adi Huji.

Mušterija spasila devojku

U danima dok je trajala potraga, jedna radnica solarijuma u Njegoševoj je prijavila da je u salon sa solarijumima ušao muškarac koji odgovara opisu silovatelja. Prema njenim rečima, pitao ju je da li može da sedne da sačeka svoju devojku koja se sunča, ali je posle 10 minuta rekao da je gladan i otišao.

Kako je tada izjavila, mušterije su počele da dolaze u solarijum, pa je odustao.

Silovatelj, Saša Mega, Igor Milošević
foto: Printscreen

Opis

Nikada nije priznao krivična dela silovanja. Pravdao se da je bio pod dejstvom opijata i alkohola.

Poznato je da je visok oko 175 cm, tamnoput je i jake građe.

Podsećamo, Vladimir Savić, bivši pripadnik službe bezbednosti, gostovao je u jutarnjem programu Kurir televizije gde je otkrio neke šokantne detalje o silovatelju Igoru Miloševiću, ali i upozorio da još jedan takav izlazi iz zatvora uskoro.

On se potom i osvrnuo na veliku akciju hapšenja Igora M. te davne 2007. godine.

- Te 2007. bila je velika akcija policije gde smo ga 4 dana ganjali, ali pošto nije imao adresu prebivališta samo se slobodno šetao i činio krivična dela. U jednom danu je 10 žena napao. Bio je i onaj butik čuveni u Maksima Gorkog gde mi dođemo, a on je već počinio drugo krivično delo na drugom kraju grada. Lociran je bio na Adi Huji preko puta Avala Ade. Isti slučaj je bio i sa Sašom Megom - rekao je Savić.

- Sa mog aspekta je to bolest, jer i kada počini on se stalno vraća. Ako uzmemo u obzir da je Igor Milošević počinio prvo krivično delo 1994. godine, samo je pitanje dana kada će ponoviti novo krivično delo. Imam kontakte sa nekim ljudima koji rade u zatvoru i oni su mi rekli da su ga tokom odsluženja zatvorske kazne više puta dnevno hvatali kako masturbira. Po meni je trebalo u zakon uvesti da takva lica kada izađu iz zatvora moraju imati nanogicu - rekao je Savić.

Igor Jurić, osnivač Fondacije Tijana Jurić, smatra da je seksualni manijaci jesu povratnici i da društvena opasnost postoji. Napomenuo je da je taj čovek na slobodi, a kada je poslednji put osuđen nije postojao Marijin zakon i on zbog toga nije danas praćen i njegovo kretanje nije kontrolisano.

Igor Jurić
foto: Dragan Gojić

Vladimir Savić, bivši pripadnik službe bezbednosti, gostovao je u jutarnjem programu Kurir televizije gde je otkrio neke šokantne detalje o silovatelju Igoru Miloševiću, ali i upozorio da još jedan takav izlazi iz zatvora uskoro.

- Kao jedan od učesnika hapšenja Igora Miloševića, potom i Saše Mege još jednog višestrukog povratnika koji će uskoro izaći iz zatvora. Ja sam još u junu preko društvenih mreža upozoravao da će Milošević izaći i da je to lice koje nema stalnu adresu prebivališta - rekao je Savić.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.