JOŠ JEDAN SILOVATELJ ĆE USKORO ŠETATI SLOBODNO? Pitanje je dana kada će da napadne, U ZATVORU STALNO RADI OVO!
Saša Mega i Igor Milošević, Foto: Printscreen

strašno

JOŠ JEDAN SILOVATELJ ĆE USKORO ŠETATI SLOBODNO? Pitanje je dana kada će da napadne, U ZATVORU STALNO RADI OVO!

Igor Milošević je osuđen u martu 2008. godine, a na osnovu svih optužbi koje su podignute protiv njega za radnje koje je počinio 2007. Godine

Objavljeno: 10:03h

Vladimir Savić, bivši pripadnik službe bezbednosti, gostovao je u jutarnjem programu Kurir televizije gde je otkrio neke šokantne detalje o silovatelju Igoru Miloševiću, ali i upozorio da još jedan takav izlazi iz zatvora uskoro.

- Kao jedan od učesnika hapšenja Igora Miloševića, potom i Saše Mege još jednog višestrukog povratnika koji će uskoro izaći iz zatvora. Ja sam još u junu preko društvenih mreža upozoravao da će Milošević izaći i da je to lice koje nema stalnu adresu prebivališta - rekao je Savić.

On se potom i osvrnuo na veliku akciju hapšenja Igora M. te davne 2007. godine.

- Te 2007. bila je velika akcija policije gde smo ga 4 dana ganjali, ali pošto nije imao adresu prebivališta samo se slobodno šetao i činio krivična dela. U jednom danu je 10 žena napao. Bio je i onaj butik čuveni u Maksima Gorkog gde mi dođemo, a on je već počinio drugo krivično delo na drugom kraju grada. Lociran je bio na Adi Huji preko puta Avala Ade. Isti slučaj je bio i sa Sašom Megom - rekao je Savić.

Igor Milošević
Igor Miloševićfoto: Kurir

- Sa mog aspekta je to bolest, jer i kada počini on se stalno vraća. Ako uzmemo u obzir da je Igor Milošević počinio prvo krivično delo 1994. godine, samo je pitanje dana kada će ponoviti novo krivično delo. Imam kontakte sa nekim ljudima koji rade u zatvoru i oni su mi rekli da su ga tokom odsluženja zatvorske kazne više puta dnevno hvatali kako masturbira. Po meni je trebalo u zakon uvesti da takva lica kada izađu iz zatvora moraju imati nanogicu - rekao je Savić.

Igor Jurić, osnivač Fondacije Tijana Jurić, smatra da je seksualni manijaci jesu povratnici i da društvena opasnost postoji. Napomenuo je da je taj čovek na slobodi, a kada je poslednji put osuđen nije postojao Marijin zakon i on zbog toga nije danas praćen i njegovo kretanje nije kontrolisano.

Podsetimo, silovatelj iz Beograda, pušten je iz zatvora, nakon što je odležao kaznu za nedozvoljene polne radnje I šest razbojništva. Igor Milošević starosti 44 godine, 20 septembra je izašao iz zatvora nakon 15 godina, koliko mu je sud odredio zatvorske kazne. On je svoju kaznu odležao u kazneno popravnom zavodu. “Beograd” Nova Skela, jednom od najčuvanijih institucija za prestupnike.

Saša Mega
Saša Megafoto: MUP Srbije

Igor Milošević je osuđen u martu 2008. godine, a na osnovu svih optužbi koje su podignute protiv njega za radnje koje je počinio 2007. Godine. Njemu je u to vreme Sudsko veće izreklo kazne od šest godina za silovanje, tri godine za nedozvoljene polne radnje I pet godina za šest razbojništva koje je počinio. Još tada je konstatovano kako je višestruku povratnik I da je dela za koja je osuđen počinio neposredno po izlasku iz zatvora gde je izdržavao kaznu od deset godina, zbog istih radnji za koje je osuđen I posle toga.

Predsednica veća je još tada napomenula koliko je Igor Milošević opasan za društvo. Prema statističkim podacima, čak 70 procenata silovatelja su povratnici, pa psihijatri kažu da je takve osobe nemoguće izlečiti. Upravo zbog ovog problema neke države poput češke I Rusije su tražile da se u pravni system uvedu kastracije takvih prestupnika. Igor. M je još tada na suđenju priznao sve zločine sa svim detaljima mučenja žrtava, a sudu je poznato da je on bio napasnik I kao maloletnik.

Bonus video:

01:32

Hapšenje pedofila

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.