JELENA JE POSLEDNJU PORUKU POSLALA 5 MINUTA PRE SMRTI: Zna se i kome je bila upućena, POTRESNO
Zoran Marjanović i Jelena Marajnvoić, Foto: Damir Dervišagić, Privatna arhiva

ŠOKANTNO

JELENA JE POSLEDNJU PORUKU POSLALA 5 MINUTA PRE SMRTI: Zna se i kome je bila upućena, POTRESNO

Javnost se podelila na one za koje je suprug ubijene pevačice kriv, ali i one za koje je on potpuno nevin! Rasvetljavanje ovog zločina, počinjenog prema optužnici 2. aprila 2016. oko 17 sati, i dalje prate brojne nejasnoće

Objavljeno:

Pevačica Jelena Marjanović ubijena je pre šest godina, tačnije 2. aprila 2016. godine na nasipu Crvenka u Borči, a njen suprug Zoran Marjanović osuđen je u petak na 40 godina za ubistvo supruge. Strasti oko presude Zoranu Marjanoviću i dalje se ne smiruju.

Javnost se podelila na one za koje je suprug ubijene pevačice kriv, ali i one za koje je on potpuno nevin! Rasvetljavanje ovog zločina, počinjenog prema optužnici 2. aprila 2016. oko 17 sati, i dalje prate brojne nejasnoće. U ovom trenutku čak ni vreme smrti nije sa stopostotnom sigurnošću utvrđeno, a misterija je i šta se dešavalo u noći između 2. i 3. aprila, jer je telo pronađeno sutradan.

Jelena Marjanović
Jelena Marjanovićfoto: Facebook

Tokom suđenja Marjanoviću saslušana je svedokinja Milana Šišić, doktorka Doma zdravlja Borča, koja je potvrdila da je ona u 16.43 razmenila poruke sa Jelenom Marjanović.

Podsetimo, prema optužnici, Jelena je ubijena na nasipu između 16.47 i 17.10 sati. Milana Šišić, koja je inače udovica Nezira Šišića kojeg je ubila Olivera Krsmanić, otkrila je da su se dopisivale o zdravstvenom stanju Jelenine majke Zorice, koja je bila teško bolesna.

- Ja sam joj saopštila da su stigli neki rezultati a ona je pitala šta bi trebalo dalje da joj daje od lekova. U poslednoj poruci mi je napisala: "Ok. Od čega ovo drugo može da bude, da nije od zračenja?" - ispričala je doktorka.

Prodavačica Magdalena Radojević, u to vreme radila je u jednoj radnji u Borči gde je Zoran kupovao odeću i tokom svedočenja rekla da je neposredno pre ubistva pevačice kupovao odeću.

Zoran Marjanović
Zoran Marjanovićfoto: printscreen

- Zoran je sa ocem 3-5 dana pre Jelenine smrti bio u radnji i kupio dva ili tri para kamuflažnih pantalona i isto toliko majica.

Podsetimo, porodica Zorana Marjanovića (43) prvi put je posetila osuđenog u Centralnom zatvoru u Beogradu!

Njegov brat Miloš, snaja Milena i sin Uroš ćutke su ušli u zatvor noseći kese s hranom i garderobom, ne želeći da pričaju s medijima.

1 / 5 Foto: Zorana Jevtić

Zoran Marjanović je u petak 22.jula osuđen pred Višim sudom u Beogradu na 40 godina zatvora, posle čega mu je određen pritvor do pravosnažne presude. Marjanović je posle provedenog vikenda u CZ tek u ponedeljak mogao da se vidi sa svojim advokatima, koji su ga prvi posetili.

Porodica Zorana Marjanovića prvi put ga je posetila juče u prepodnevnim satima. Na lice mesta oko 10.30 h došli Zoranov brat Miloš i njegova supruga Milena, kao i Uroš, Zoranov sin iz prvog braka.

Njih troje proveli su gotovo tri sata u Zgradi Centralnog zatvora, a po dolasku su mu doneli kese s hranom i garderobom. Zatim su viđeni kako izlaze sa kesom za koju se sumnja da je prljava garderoba i veš.

Miloš, Uroš i Milena su ćutke ušli i izašli, ne želeći da daju izjave novinarima. Miloš je držao za ruku svoju suprugu, dok je Uroš nosio kesu, a zatim su seli u automobil i otišli put Borče.

Takođe, prilikom njihove posete pridružio im se i jedan od Zoranovih advokata, Stefan Jokić.

Bonus video:

00:25

Zoran Marjanović prebačen u Centralni zatvor

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.