JELENA JE KLEČALA I MOLILA ZORANA MARJANOVIĆA DA JE NE UBIJE: Dijana Hrkalović do detalja opisala zločin u Borči!
Foto: Nemanja Nikolić, Printscreen/youtube, Nenad Kostić

ispovest

JELENA JE KLEČALA I MOLILA ZORANA MARJANOVIĆA DA JE NE UBIJE: Dijana Hrkalović do detalja opisala zločin u Borči!

Taj čovek je ubica. Tu bolesnu atmosferu u porodici smo primetili još prvog dana

Objavljeno:

Dijana Hrkalović, nekadašnja državna sekretarka MUP, otkrila je da je Jelena Marjanović na kolenima molila muža Zorana da je ne ubije, ali ni to nije pomoglo da izbegne stravičnu sudbinu.

Hrkalovićeva, gostujući kod Milomira Marića u "Ćirilici", rekla je da nije bila direktno uključena u istragu tog ubistva, kao ni bilo kog drugog, ali da je, prema saznanjima koja je imala policija, od početka bila uverena da je Zoran ubio Jelenu.

- Ja jesam bila u MUP tada, ali nisam bila direktno nadležna za tu istragu ubistva, kao što nisam bila nadležna ni za jednu istragu ubistva. Žao mi je što mediji napadaju način vođenja te istrage tada jer je istragu vodio sada pokojni inspektor Dejan Jović. Oni time što napadaju način vođenja te istrage de fakto napadaju čoveka koji ne može da se brani, koji je sada pokojan, i to prosto nije humano, nije ljudski - izjavila je Hrkalovićeva.

Dijana Hrkalović
foto: nemanja Nikolić

ASTRALNI SVET

Ona je dodala da je policija već nakon prvih nekoliko dana bila svesna da je suprug Zoran ubica.

- Mi smo već u prvih nekoliko dana znali da je Zoran Marjanović ubica. Sad, kako, zašto i tako dalje, to je apsolutno bio zločin iz strasti, što je bilo jasno. Ona je klečala, molila da je ne ubije. Prema mom mišljenju, tu je apsolutno motiv posesivnost - ispričala je bivša funkcionerka MUP i nstavila:

- Meni je žao što je mišljenje javnosti podeljeno oko tog čoveka. Ja ću još jednom da podsetim, Jelena je klečala na kolenima, molila tog čoveka da je ne ubije. Dakle, onaj deo javnosti kom je žao tog čoveka, koji ga podržava i koji na bilo koji način tu sad pravi špansku seriju umesto da ga osudi, onako kako jeste osuđen, zakonito i sudski, na 40 godina zatvora, kao ubicu, kao svirepog ubicu. Žena ga je molila na kolenima. Ne treba mistifikovati stvari, žena je klečala, plakala, molila ga da je ne ubije. Mislim da tu treba staviti tačku i osuditi tog čoveka, kao što ga je sud osudio, za svirepi zločin iz strasti.

Potom se vratila u Zoranovo detinjstvo.

- Nešto drugo bih ja tu želela da istaknem, šta je meni bilo upečatljivo. Pogledajte, 1990. Zoran Marjanović, tada desetogodišnjak, po nagovoru majke, prema mojim tadašnjim informacija, cela porodica je bila jako čudna, daje intervju u kom govori o putovanju u astralni svet. Dete od 10 godina priča o putovanju u astralni svet, o nekim astralnim projekcijama. I kada ga novinarka pita: "Šta je to astralni svet", Zoran Marjanović odgovara: "To je svet mrtvih." On kroz snove ime te vizije, putuje po tim nivoima, kaže ima četiri negativna nivoa i sedam pozitivnih, a na pitanje: "Kakvi su ti negativni nivoi" odgovara da su to nivoi vezani za ubice. Dete od 10 godina priča o ubicama, o gradu mrtvih... Ja nisam klinički psiholog, ja sam psiholog koji se bavi socijalnom psihologijom, psihologijom mase, međutim, ovde svaki psiholog, svaki psihijatar, može da kaže...

O navodima da je Jelena Marjanović tada bila u vezi s nekim čuvenim političarem, ona je istakla:

- Ja, Mariću, nisam džabe rekla da je motiv najverovatnije posesivnost i da je zločin iz strasti. Ako sam ti to rekla, to može da znači samo, a posesivnost jednako ljubomora i još tu ceo paket, tako...

Zoran Marjanović
foto: Nenad Kostić

SLOŽENE KOCKICE

Bivša državna sekretarka izjavila je da je samo bilo potrebno vreme da se sve složi što se tiče dokaza.

- Taj čovek je ubica. Tu bolesnu atmosferu u porodici smo primetili još prvog dana, to javnost zna. Ništa ja ovde sada novo ne iznosim. Taj slučaj je od policije rešen u prvih nekoliko dana. Kažem vam, mi smo već u prvih nekoliko dana znali da je to Zoran Marjanović. Tu nema neke mistifikacije, prosto je samo trebalo vreme da se sve složi što se tiče dokaza i onda da se presudi ovako kako je presuđeno - zaključila je Hrkalovićeva.

Poslednjih dana svi se intenzivno šaltaju na bezbednosne strukture pošto im je propala laž oko "Jovanjice", komentarisala je Hrkalovićeva u emisiji.

1 / 17 Foto: Nemanja Nikolić

Mali Senta

- Dok sam bila u kontaktu sa Sentom Milenkovićem, pokazao mi je skrinšotove prepiske između njega i tužioca Drecuna, u kojima tužilac vrši pritisak za određena lica koja pripadaju bezbednosnom sektoru, a koja ni na koji način nisu povezana sa "Jovanjicom" i Koluvijom, da se oni procesuiraju. Njemu Senta odgovara da ta lica nemaju veze i dokazuje mu to određenim argumentima. On i dalje vrši pritisak i Senta postupa po tome. To sam svojim očima videla. Neću da se zapitam zašto on ide okolo i maše tim skrinšotovima i zašto ih je sačuvao, neka se to tužilac zapita, jer, ako je sve urađeno po zakonu u tom predmetu, što bi to čuvao. Šta će mu to kao osiguranje? Takođe, pokazivao mi je neki plac u Malom Požarevcu koji je kupio, a sigurna sam da nije od policijske plate, i sada čujem da se tu izgradila neka hacijenda - rekla je bivša državna sekretarka.

Stefanoviću rođena majka ne bi oprostila ono što je uradio, naglašava Hrkalovićeva.

- Stefanović se mnogo promenio otkad se vratio iz Amerike. Tog čoveka poznajem 14 godina. On mene nije smenio i oterao iz MUP, kako se pričalo, zbog Amerikanaca. Otišla sam iz zdravstvenih razloga, koji su posledica njegovog psihičkog zlostavljanja. Sada treba da se formira vlada. Poznajem predsednika toliko godina i znam da će formirati pravu prosrpsku vladu. Svi oni koji misle da će sigurno ostati u Vladi zbog zapadnih pritisaka, mogu da garantujem da neće, kao što tvrdim da neće biti ni ruskih agenata.

Dijana Hrkalović
foto: Zorana Jevtić

Zvicer sedi u Južnoj Americi i udara kuglice

Dijana Hrkalović naglasila je da je život predsednika Aleksandra Vučića ugrožen dokle god je Radoje Zvicer, vođa "kavačkog klana", na slobodi i dodala da organizovani kriminal funkcioniše kao fliper jer kuglica nikada ne dođe u dodir s igračem.

- Taj čovek sedi negde u Južnoj Americi i samo udara kuglice jer, da je drugačije, bili bi pohapšeni ti veliki igrači. Za to vreme, dok on i njegovi saradnici ne budu uhapšeni, predsednikov život je ugrožen. Zašto? Njegove kuglice u Srbiji, Belivukov klan, koji je gledao da zadovolji svoje sadističke tendencije kroz škaljarsko-kavački rat, u nekom trenutku je bio najsuroviji klan u Evropi ako ne i na svetu. I onda dođe Aleksandar Vučić i pomnoži ih s nulom. Naravno da će Zvicer da traži osvetu - istakla je ona.

Imam informaciju da je Senta Milenković bio u ljubavnoj vezi sa sestrom Darka Šarića, napravio joj dete i naterao je na abortus, ispričala je u emisiji Hrkalovićeva.

Dijana Hrkalović
foto: Ana Paunković

- Pazite to! Pazite kakav je to muškarac, koji natera ženu na abortus. A on pritom ima sopstvenu ženu i troje dece - ispričala je bivša sekretarka.

Dijana Hrkalović govorila je i o gostovanjima sa grobarima i tome kako je promenila ime u Nika Rina.

- Mislim da je snimak na kom se vidim na gostovanju sa grobarima iz 2007. ili 2008. Ja sam tad aktivno išla na južnu tribinu. To je tada neka moja ekipa koja je išla sa mnom na utakmice. Prosto, navijači Partizana, ali ne oni ekstremni - navela je Hrkalovićeva.

Što se tiče promene imena, ona to ovako objašnjava:

- Bila sam po bolnicama, vezana za krevet, izgubila sam 15 kilograma. Nisam želela da se pročuje gde sam, šta sam... Zato sam promenila ime u Nika Rina, da bih sebe sklonila iz javnosti. To sam uradila po aluziji na Itu Rinu, glumicu. Bilo mi je simpatično to rimovanje, Ita Rina, Nika Rina. Posle sam vratila ime, kad sam shvatila da nisam bezbednosno ugrožena.

(Espreso / Happy)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.