ZATRO SOPSTVENU PORODICU, SINA ZADAVIO GOLIM RUKAMA, ŽENU ISKASAPIO! Prošlo je 5 godina od ZLOČINA u Rakovici
Marko Nikolić, Foto: Kurir/Privatna arhiva

monstruozno

ZATRO SOPSTVENU PORODICU, SINA ZADAVIO GOLIM RUKAMA, ŽENU ISKASAPIO! Prošlo je 5 godina od ZLOČINA u Rakovici

Nikolić je tog kobnog dana, kako bi se "osvetio" supruzi Maji Đorđević, rukama udavio njihovog sina Mihaila (4), a zatim je ispred centra za socijalni rad nožem nasrnuo na Maju Đorđević i naneo joj više od 57 povreda po telu

Objavljeno:

Marko Nikolić, prozvan Monstrum iz Rakovice je 12. jula 2017. godine ispred Centra za socijalni rad u Rakovici ubio sina Mihajla (4) i suprugu Maju Đorđević (38). Nikolić je u Centralnom zatvoru prerezao sebi vrat, posle čega je preminuo.

Nikolić je u zatvoru staklom prvo napao drugog zatvorenika, a potom je presekao sebi vrat. Nikolića je ekipa Hitne pomoći prevezla u Urgentni centar gde je operisan.

Marko Nikolić
Marko Nikolićfoto: Damir Dervišagić

On je u mesecima koji su prethodili samoubistvu počeo da žali što je ubio sina, šetao je po ćeliji i nije mogao da spava. U tim izjavama je, međutim, isticao da mu nije žao što je ubio ženu.

Marko Nikolić je 12. jula 2017. u Centar za socijalni rad doveo sina Mihaila, koji je taj dan proveo sa njim, da ga vrati majci Maji Đorđević. Sina je doveo u maltene besvesnom stanju i sa penom u ustima.

Ubijena Maja Đorđević
Ubijena Maja Đorđevićfoto: Facebook / Maja Đorđević

Dete je tresnuo o pod i udavio ga, a zatim je na parkingu ispred Centra za socijalni rad u Rakovici izbo nožem i majku svog deteta.

Nikolić je tog kobnog dana, kako bi se "osvetio" supruzi Maji Đorđević, rukama udavio njihovog sina Mihaila (4), a zatim je ispred centra za socijalni rad nožem nasrnuo na Maju Đorđević i naneo joj više od 57 povreda po telu.

Ovako je počela tragedija jedne porodice, koja je na kraju ostala samo na tetki Branislavi i sestriću Stefanu, Majinom sinu iz prvog braka.

Maja Đorđević
foto: Printscreen/Facebook/Maja Đorđević

Idilična veza, prvih mesec dana

Maja i Marko upoznali su se na kapiji njenog porodičnog doma, kada je Marko slučajno prolazio tom ulicom. Zaustavio je Maju, a nakon sat vremena se vratio do njihove kuće i tražio joj broj telefona. Veza je bila idilična, ali prvih mesec dana.

- Kada sam ga prvi put upoznala, nije mi se svideo. Bila mi je jako čudna ta prenaglašena finoća, to otvaranje i zatvaranje vrata automobila. Postojale su i neke njegove vulgarne opaske, koje mi je uputio kada smo sve troje otišli na piće. Moje sumnje ispostaviće se kao tačne bukvalno za nepuna dva meseca veze - ispričala je ranije Branislava, Majina sestra za medije.

Pakao, kako ga ova hrabra žena opisuje, trajao je godinama, ali za sve to vreme, Maja nikada nije rekla da ga se plaši.

Nikada, nikada nisam pomislila da će imati hrabrosti da ubije

Nizali su se problemi u Majinoj i Markovoj vezi, kako kaže Branislava - nasilje, šišanje na stepeništu zgrade i prvi pokušaj ubistva. Htela je da odbrani tada sestru od monstruma, a u svađi, Marko joj je stavio flašu pod vrat.

- Samo sam rekla "seci". Znala sam da je on slabić i da sam mentalno jača od njega, jer je bio prepun kompleksa. Ta misao me je negde i vodila da pomislim da je u stanju da nas maltretira, dokle god mu to zakon ove zemlje omogućava, ali nikada... nikada nisam pomislila da će imati hrabrosti da ubije i nju i Mihajla - ispričala je Branislava.

Bonus video:

RODITELJI MLADIĆA OSUMNJIČENOG ZA UBISTVO NA IBARSKOJ: Nismo znali da je taj čovek preminuo, Miloš je utrčao u kuću pocepan
04:41

RODITELJI MLADIĆA OSUMNJIČENOG ZA UBISTVO NA IBARSKOJ: Nismo znali da je taj čovek preminuo, Miloš je utrčao u kuću pocepan

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Adria media