OSUMNJIČENI ZA UBISTVO VLASNIKA PEČENJARE IMA "DEBEO" DOSIJE: Evo šta su KOMŠIJE imale da KAŽU o NJEMU
Foto: Aleksandra Čolić, Društvene mreže

svi ga se plaše!

OSUMNJIČENI ZA UBISTVO VLASNIKA PEČENJARE IMA "DEBEO" DOSIJE: Evo šta su KOMŠIJE imale da KAŽU o NJEMU

- Priča se po kraju da maltretira sa još nekim prijateljima decu. Policija je često kucala na njihova vrata

Objavljeno:

Žitelji sela kod Lazarevca, odakle je M. N. (22) osumnjičen da je zbog svađe u saobraćaju udario pesnicom pešaku Zorana J. (63), vlasnika pečenjare, koji je od zadobijenih povreda preminuo, kažu da je on "bahat, bezobrazan i veoma nasilan", kao i da se priča da ima 25 krivičnih prijava.

Kako oni kažu za Kurir, tvrdeći da ga dobro poznaju, osumnjičeni godinama teroriše nasilje u kom živi.

- M. N. je bahat i veoma bezobrazan, maltretira svakog koga vidi, i to pretežno bez razloga. Jednu komšinicu je, navodno, dva puta u poslednje dve godine pokušao da ubije. Prvi put je, dok je prolazila oborio na pod i uzeo nož kako bi joj prerezao grkljan. Navodno je tada jedva izvukla živu glavu - kaže ovaj meštanin i dodaje da se svi sklanjaju od njega "jer se nikad ne zna šta može da mu padne na pamet".

Ubistvo, Stepojevac, Miloš Nastić
foto: Printscreen/Instagram

- Drugi put je isto uradio i u septembru prošle godine. Žena ga je prijavljivala, ali mislim da ništa od toga nije bilo. Navodno je bila na sudu s njim, ali je tada njegova majka pred sudijom pretila da će je ubiti i ona i sin - tvrdi sagovornik Kurira.

Isti izvor tvrdi i "da je M. N. imao problema s ocem i da ga je navodno često tukao, pa je ovaj morao da izađe iz porodične kuće".

- Drama je uvek kod njih, jednom je isekao sebi vene pred svima nama, a onda je pozvao policiju i rekao da je to uradio njegov otac koji je zbog toga navodno i robijao. Posle toga tukao je oca toliko brutalno da mu je slomio nos, ruku i nogu i terao ga da kopa kanale, a sav novac je uzimao - kaže ovaj meštanin:

- Priča se po kraju da maltretira sa još nekim prijateljima decu. Policija je često kucala na njihova vrata.

(Espreso / Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.