MAJINA PORODICA NIJE DOČEKALA PRESUDU ZA DVOSTRUKO UBISTVO! Monstrum je na onaj svet otišao pre 3 godine, NEKAŽNJEN
Mihailo, Marko i Maja, Foto: Printscreen/Facebook/Maja Đorđević

tuga

MAJINA PORODICA NIJE DOČEKALA PRESUDU ZA DVOSTRUKO UBISTVO! Monstrum je na onaj svet otišao pre 3 godine, NEKAŽNJEN

Porodica ubijene Maje nikada nije doživela da vidi Nikolićevo lice kada mu iznose presudu, ostao je nekažnjen pred ljudima kojima je naneo zlo i gubitak za ceo život

Objavljeno:

Marko Nikolić (43), čovek, ako se tako može nazvati koji je ubio golim rukama svog sina (4) , a onda zaklao Maju koja mu je podarila dete, pre tri godine umro je u Urgentnom centru, nakon što je na današnji dan sebi prerezao vrat u Centralnom zatvoru.

Tog 13. jula, mali Mihailo umesto u zagrljaj brižnog oca, potrčao je u ruke ubice i zauvek promenio svoju sudbinu i sudbinu svoje majke.

Nikolić ga je odveo na groblje, zadavio golim rukama bez milosti. Mrtvo dete je dovezao do Centra za socijalni rad kako bi ga vratio bivšoj ženi Maji. Bacio je Mihailovo telo pred nju izvadio sečivo i krenuo u krvavi pir.

Maji Đorđević, Mihailovoj majci zadao je najmanje 27 uboda i čak 30 posekotina po telu. Prema nalazu veštaka, u trenutku kada joj je zadao smrtonosne ubode, nesrećna žena bila je na kolenima, licem okrenuta ka njemu.

Porodica ubijene Maje nikada nije doživela da vidi Nikolićevo lice kada mu iznose presudu, ostao je nekažnjen pred ljudima kojima je naneo zlo i gubitak za ceo život.

Tog 30. decembra 2017. godine polomio je ogledalo u ćeliji i oštricom stakla prerezao sebi grkljan iste večeri posle ponoći umro je u Urgentnom.

"Ako trpite nasilje ili znate nekog ko trpi nasilje, pozovite SOS telefon 0800 35 00 36."

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.