SUPRUGA UBIJENOG ZORANA ZAJECALA OD BOLA: Jedva izustila rečenicu, MUŽ JOJ UMRO NA RUKAMA
Ubistvo u Stepojevcu, Foto: Aleksandra Čolić, Društvene mreže

TUŽNO

SUPRUGA UBIJENOG ZORANA ZAJECALA OD BOLA: Jedva izustila rečenicu, MUŽ JOJ UMRO NA RUKAMA

Meštani kažu da je prizor bio stravičan i da je Zoran ležao krvav na pločniku i da je njegova supruga Ljiljana brzo stigla na mesto tragedije

Objavljeno:

Zoran Jakovljević (63) iz Stepojevca kojeg je juče udarcem u glavu usmrtio Miloš Nastić (22), kako kažu meštani Stepojevca, posle prvog udarca je pao i udario glavom o beton, nakon čega je počeo da krvari.

Odmah su izašli svi iz kafane ispred koje se sve dogodilo, a ubrzo je na mesto tragedije došla i Zoranova supruga.

- Mnogo mi je teško, ne mogu da pričam... Razumite me - rekla je ona kratko.

Meštani kažu da je prizor bio stravičan i da je Zoran ležao krvav na pločniku i da je njegova supruga Ljiljana brzo stigla na mesto tragedije.

1 / 4 Foto: Ana Paunković

- Ko bi rekao da će to da se dogodio. Delovalo je kao glupa prepirka... Miloš ga je opsovao iz kola, a onda mu je Zoran pokazao srednji prst, pa je ovaj izašao iz kola i udario ga u glavu. Zoran je pao i udario glavom o beton i počeo da krvari. Tu se stvorila i žena i uzela ga u ruke. Bilo je strašno... Ubrzo je umro - kažu meštani.

Miloš je otišao sa mesta tragedije, a prema rečima njegovih roditelja koji su saslušani, on nije znao da je ubio čoveka.

Miloš Nastić
Miloš Nastićfoto: Printscreen/Instagram

Polija ga je pronašla nekoliko sati nakon ubistva.

Podsetimo, tragedija se dogodila oko 18 časova na Ibarskoj magistrali. Kako semafor nije radio Zoran Jakovljević (63) je prelazio ulicu na obeleženom pešačkom i zbog samo jedne rečenice izgubio glavu.

- Bio sam na svega nekoliko metara od incidenta. Sve je počelo zbog pešačkog prelaza. U jednom trenutku vozač "stila" je parkirao sa strane automobil i prišao Zoranu. Čuo sam da ga je pitao: "Kome ti psuješ majku i pokazuješ srednji prst". Udario ga je pesnicom u lice i Zoran je pao. Vozač je dao gas i pobegao. Čuo sam da je uhapšen kasnije. Zorana znamo svi kao divnog čoveka, a mladića iz okoline Lazarevca ne poznajemo- rekao je za naš portal jedan od očevidaca ubistva.

U tom trenutku iz pravca Velikih Crljeni vozio je Milos Nastić (22).

Tužilaštvo je tražilo od policije da pribave i snime sa okolnih vide kamera, a u sklopu istrage saslušaće se i svedoci.

Bonus video:

04:41

RODITELJI MLADIĆA OSUMNJIČENOG ZA UBISTVO NA IBARSKOJ: Nismo znali da je taj čovek preminuo, Miloš je utrčao u kuću pocepan

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.