DETALJI O ALEKSI KOJI JE NASTRADAO: Toliko je TEŠKO...
Aleksa Rakić, Foto: Printscreen/Facebook

tuga do neba

DETALJI O ALEKSI KOJI JE NASTRADAO: Toliko je TEŠKO...

Do nesreće je došlo pošto se, kao vozač motocikla "apn 4", sudario sa sutomobilom marke "škoda" u Ulici Maksima Gorkog

Objavljeno:

Aleksa Rakić (28), preminuo je u četvrtak uveče od povreda koje je zadobio u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila 6. jula, oko 23.30 sati, u Aleksincu.

Do nesreće je došlo pošto se, kao vozač motocikla "apn 4", sudario sa sutomobilom marke "škoda" u Ulici Maksima Gorkog, poznatijoj kao Vojnički put.

Kako nam je objasnila sagovornica koja živi u neposrednoj blizini, ova saobraćajnica je jedna od "crnih tačaka" Aleksinca, budući da je u lošem stanju i da se na njoj često dešavaju nezgode.

- To je bilo pred ponoć, dečko je išao motorom "apn 4". Tu se dešavaju sudari, posebno sad kada je uraslo drveće i ostalo rastinje. To je katastrofa, ništa se ne vidi, tu su duple krivine - kaže sagovornica Telegrafa.

Iako su česte saobraćajke na ovom delu do sada bile naočigled bezazlene, ovog puta desila se tragedija.

- On je otac dvoje dece, nekada je vozio motor "jamaha", pa ga je prodao jer je već jednom imao udes i preživeo. Dobio je posle decu i odlučio da kupi "apn 4" kao sporije vozilo, ali je, nažalost, i ono bilo fatalno - navodi ona.

Od mladića se mnogo prijatelja i poznanika oprostilo na društvenim mrežama. "Tragedija, opet se pokazalo da je motor najopasnije sredstvo za vožnju, vozača ništa ne štiti, a ide brže i od kola. Tragedija za ovaj mlad svet koji se tako rastaje od života", "Duša od čoveka", " U našem malom gradu još jedan mladi život ugašen. Divna porodica, divni ljudi.. Žalosno"...

(Espreso / Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.