TRI MESECA OD UBISTVA VOĐE NAVIJAČKE GRUPE "HANTERSI": Za ubicom raspisana međunarodna Interpolova poternica
Ilustracija, Foto: Kurir, Provatna arhiva

i dalje u bekstvu

TRI MESECA OD UBISTVA VOĐE NAVIJAČKE GRUPE "HANTERSI": Za ubicom raspisana međunarodna Interpolova poternica

Uhapšeni su pomagači Šain L. i Igor B. koji su bili zaduženi za logistiku, a ubica D. P. je i dalje u bekstvu i za njim je raspisana međunarodna Interpolova poternica

Objavljeno:

Bivši vođa navijačke grupe "Head Hunters" Branislav Penčić ubijen je pre tri meseca u mafijaškoj sačekuši u ulici Vuka Karadžića u Obrenovcu ispred garaže kuće kada se parkirao kolima "hjundai tucson".

Uhapšeni su pomagači Šain L. i Igor B. koji su bili zaduženi za logistiku, a ubica D. P. je i dalje u bekstvu i za njim je raspisana međunarodna Interpolova poternica.

On i njegova supruga Ana uzeli su kese iz pomenutog vozila i krenuli peške ka drugim kolima "reno klio", a u tom trenutku D. P. je sa fantomkom "iskočio" iz broja 88 i ispalio rafal u Penčića sa udaljenosti od 30 metara.

Branislav Penčić
foto: Kurir, Društvene mreže

Supruga Ana ga je držala svog krvavog dok nije došla Hitna pomoć. Penčić je preminuo u Urgentnom centru oko 16.20 nakon reanimacije koja nije uspela.

Dvojica pomagača uhapšeni su ubrzo posle njegovog ubistva, a oni su, kako smo naveli, bili logističari mafijaške sačekuše.

Jedan je dovezao napadača D. P. u Obrenovac, drugi mu je pomagao da pobegne iz Srbije nakon ubistva. Za pucačem je raspisana poternica i određen pritvor i prema njemu i prema ovoj dvojici pomagača.

- Uhapšeni Šain L. iz Makedonije i Igor B. na saslušanju u tužilaštvu branili su se ćutanjem. Prema dosadašnjim informacijama, Šain je bio zadužen da doveze ubicu do Obrenovca, ali na saslušanju nije hteo da priča o slučaju - objašnjava naš izvor blizak istrazi.

Rekonstrukcija Penčićevog kretanja i ubistva prikazuje sve detalje sačekuše u kojoj je likvidiran:

14.55 Penčić se parkirao kolima "hjundai tucson" crne boje pored salona lepote, uzeli kese iz njega i krenuli peške ka drugim kolima "reno klio" crvene boje

15.00 Ulica Vuka Karadžića 90 na parking iz broja 88 sa fantomkom izleće ubica i puca u Branislava Penčića

15.02 Beži kroz hodnik zgrade, to je takođe broj 88

15.15 Stižu policija i Hitna pomoć koja odvozi Penčića

15.20 Blokiran Obrenovac

15.50 Primljen u Urgentni centar kolima Hitne dovezen iz Doma zdravlja u Obrenovcu

16.00 Policija ispituje komšiluk i eventualne očevice

16.20 Preminuo u Urgentnom centru

17.00 Policija skida nadzornu kameru sa mesta zločina

(Espreso / Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.