UHAPŠENA DVA POMAGAČA ZA UBISTVO BRANISLAVA PENČIĆA
Branislav Penčić, Foto: Kurir, Provatna arhiva

akcija policije

UHAPŠENA DVA POMAGAČA ZA UBISTVO BRANISLAVA PENČIĆA

Lekari Hitne pomoći, koji su stigli na lice mesta, zatekli su Penčića kako leži u lokvi krvi

Objavljeno: 15:30h

Branislav Penčić bivši vođa navijačke grupe "Head Hunters" FK Partizan ubijen je u mafijaškoj sačekuši u subotu u ulici Vuka Karadžića u Obrenovcu ispred garaže kuće, a uhapšena su dva pomagača.

Branislav Penčić usmrćen je sa tri hica u grudi iz pištolja sa prigušivačem, u momentu kada je sa suprugom izlazio iz kuće svojih roditelja u Ulici Vuka Karadžića u Obrenovcu.

Prema prvim rezultatima istrage, u njega je pucao muškarac koji je pre toga sedeo na suvozačevom mestu u “fijat puntu”. Nakon što je ispalio hice, uleteo je u vozilo, u kojem ga je čekao saučesnik. Velikom brzinom udaljili su se sa lica mesta.

Pretpostavlja se da su napadači neko vreme pratili Penčića kako bi se upoznali sa njegovim kretanjem i navikama. Kako se nezvanično saznaje, postoje snimci kamera, postavljenih u ulici i okolini, na kojima se vidi “fijat punto”, kao i momenat kada se ovo vozilo udaljava sa mesta ubistva. Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova su izvršili uviđaj u prisustvu nadležnog tužioca i intenzivno tragaju za napadačima, prenose Novosti.

Lekari Hitne pomoći, koji su stigli na lice mesta, zatekli su Penčića kako leži u lokvi krvi, dok je pored njega bila supruga, koja ga je sve vreme milovala, ljubila i dozivala u pomoć. Prebačen je u Urgentni centar, gde je nešto kasnije podlegao povredama. Nedugo nakon zločina, proglašena je akcija “Vihor”, zbog čega je bio blokiran ceo Obrenovac.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.