NOVI DETALJI UBISTVA U OBRENOVCU! Ubica pratio vođu PARTIZANA
Ilustracija, Foto: Profimedia

ubistvo

NOVI DETALJI UBISTVA U OBRENOVCU! Ubica pratio vođu PARTIZANA

Jedna krivična prijava bila je podneta protiv njega zato što je 2008. godine zajedno sa grupom navijača zaustavio automobile u Bulevaru Vojvode Mišića i tako su prekinuli saobraćaj

Objavljeno:

Branislav Bane Penčić (41), vođa Partizanove navijačke grupe "Hed hanters",usmrćen danas u pucnjavi u Obrenovcu, ubijen je u sačekuši. Ubica ga je, saznaje Telegraf nezvanično, pratio i tačno znao gde ide.

Suprugu, koja je bila sa Penčićem, nije želeo da povredi. Kako saznajemo, Penčića su čekali da dođe do salona, koji je u kući i tu ga ubili.

Podsetimo, Penčić je bez svesti prevezen u Urgentni centar u Beogradu.

U pitanju je osoba sa “bogatim” kriminalnim dosijeom, osuđivan više od 10 puta, za različita krivična dela. Na njega je pucano i ranije čak tri puta.

Do 2008. godine, podneto je dvanaest krivičnih prijava protiv njega zbog prometa droga, napada na službena lica, krađa i ostalo.

Jedna krivična prijava bila je podneta protiv njega zato što je 2008. godine zajedno sa grupom navijača zaustavio automobile u Bulevaru Vojvode Mišića i tako su prekinuli saobraćaj, prenosi Insider. U prijavi se navodi da su izašli iz kola i nasred ulice urinirali.

On je godinu dana ranije, 2007. godine bio osumnjičen da se bavio prodajem droge.

Penčić je optužen 2007. godine za sprečavanje službenih lica u vršenju službene radnje, a onda je 2008. godine je za ovo krivično delo osuđen na 10 meseci zatvora.

Međutim Okružni sud je ukinuo prvostepenu presudu i vratio predmet na ponovno suđenje.

Bonus video:

00:30

Ubistvo snajperom u centru Obrenovca

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.