EVO OD ČEGA JE UMRO MUAMER ZUKORLIĆ!
Muamer Zukorlić, Foto: Filip Plavčić

potvrđeno

EVO OD ČEGA JE UMRO MUAMER ZUKORLIĆ!

Obdukcija tela Zukorlića, obavljena je uz prisustvo domaćih i stranih stručnjaka koji su došli iz Bosne i Hercegovine i Nemačke, kako bi zbog zahteva obdukcija bila što puzdanija

Objavljeno: 12:24h

Zukorlić istakao da će porodica sačekati još rezultate iz Nemačke i Bosne i Hercegovine.

Više javno tužilaštvo u Novom Pazaru saopštio je za A1 da je obdukcijski nalaz pokazao da je muftija Muamer Zukorlić umro prirodnom smrću.

Predsednik Stranke pravde i pomirenja i sin rahmetli muftije Muamera Zukorlića, Usame Zukorlić, potvrdio je da su stigli prvi nalazi o uzroku smrt rađeni na institutima za Sudsku medicinu u Nišu i Beogradu.

Muamer Zukorlić, Usame Zukorlić
foto: FILIP PLAVČIĆ, Printscreen

Zukorlić istakao da će porodica sačekati još rezultate iz Nemačke i Bosne i Hercegovine, pre nego se obrati javnosti.

Podsećanja radi, obdukcija tela Zukorlića, obavljena je uz prisustvo domaćih i stranih stručnjaka koji su došli iz Bosne i Hercegovine i Nemačke, kako bi zbog zahteva obdukcija bila što puzdanija.

Muamer Zukorlić
foto: Filip Plavčić

Obdukcija tela obavljena je 6. maja na Odeljenju patologije i sudske medicine novopazarske Opšte bolnice nakon što je ranije tog dana eskhumirano iz groblja u njegovom rodnom selu Orlje kod Tutina, nakon čega je telo bivšeg muftije Muamer efendije Zukorlića ukopano u dvorištu najstarije džamije u Srbiji Altun Alem Džamije.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.