NEĆETE VEROVATI KAKVA JE LEPOTICA ĆERKA POKOJNOG MUAMERA ZUKORLIĆA: Elma je krije od javnosti, OVO SU INFORMACIJE!
Foto: Damir Dervišagić

LEPOTICA

NEĆETE VEROVATI KAKVA JE LEPOTICA ĆERKA POKOJNOG MUAMERA ZUKORLIĆA: Elma je krije od javnosti, OVO SU INFORMACIJE!

Inače, Elma se nakon njegove smrti, kako je nedavno navela, našla na udaru njegove porodice.

Objavljeno:

Pokojni Muamer Zukorlić, za sobom je ostavio osmoro dece, po četvoro iz brakova sa dve supruge, a malo ko je imao priliku da javno vidi kako izgleda jedna od njegovih ćerka, koju je dobio sa drugom ženom Elmom Elfić Zukorlić.

Inače, Elma se nakon njegove smrti, kako je nedavno navela, našla na udaru njegove porodice.

Ona je jednom prilikom privukla veliku pažnju javnosti i medija, ali isto tako i zaintrigirala skrivenim pitanjem: "Kome smeta Muftijin imanet?"

1 / 5 Foto: Instagram

- Izjava se odnosila na sve one koji se kunu u Muftijin amanet, a od prvog dana od njegovog ukopa su nasrnuli na moju maloletnu decu i mene. Razapeli su strele na nas, umesto da nam budu štit. Iz poštovanja prema rahmetli muftiji, ćutala sam i i dalje ćutim i ne znam dokle ću izdržati. Samo ću vam reći da je moj sin dženazu ocu na trgu klanjao u drugom redu, a ne u prvom redu sa porodicom. - izjavila je svojevremeno Elma za domaće medije.

Elma Elfić Zukorlić danas je na svom "Instagram" nalogu imala povod za lepe vesti, tako da je objavila ćerkinu fotografiju, a po dostupnim informacijama, ona je završila osnovnu školu, te je ona odlučila da joj javno pošalje poruku da će uvek biti uz nju i da neće dozvoliti da je bilo ko poremeti ili kako je ona navela "da niko i ništa neće ometati njen let i visine".

- U jednom trenutku Mininog odrastanja i sazrevanja kupili smo joj lanac sa tri laste raširenih krila. Laste su simbolizovale Muftiju, nju i mene. Na večeri organizovanoj samo za nas troje, otac joj je dao lanac i okačio joj ga oko vrata, govoreći joj da ceo život mora da bude hrabra, odlučna i dostojanstvena i da se mora boriti za put koji izabere u vidu slobodnog leta laste na lanca, a da ćemo mi kao roditelji uvek biti tu da podržimo. Nažalost, naše stado je voljom Božijom ostalo bez i jedne laste. Danas, na dan njene male mature, njena majka čvrsto obećava, uz Božiju pomoć, da niko i ništa neće ometati njen let i njene visine, kako joj je otac obećao. Naša lasta, koja leti raširenih krila, i naše majčino srce i naše gnezdo, Amirovo, Ahmedovo, Aišino i majčino, čekaju te kad god se umoriš. Uvek i zauvek. - napisala je ona uz set ćerkinih fotografija, a korisnici su konstatovali da je Muamerova i Elmina ćerka izrasla u pravu lepoticu, te su je shodno tome ispratili raznim komplimentima, ali isto tako mnogobrojnim čestitkama povodom male mature.

Mnogi su bili takođe oduševljeni koliko je Elma posvećena, pažljiiva i borbena majka, koja je uprkos svim turbulentnim dešavanjima koja su je zasedila u poslednjih par meseci ostala uz svoju decu i svim silama pokušala da ih zaštiti od nemilih događaja.

Bonus video:

00:28

UMRO MUAMER ZUKORLIĆ: Poslanik i muftija preminuo u 51. godini

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.