OTKRIVEN UZROK SMRTI MUAMERA ZUKORLIĆA! Obdukcijski nalaz pokazao sve
Muamer efendija, Foto: Printscreen/Youtube/Happy TV

šok

OTKRIVEN UZROK SMRTI MUAMERA ZUKORLIĆA! Obdukcijski nalaz pokazao sve

Nakon ovih rezultata, niko iz porodice Zukorlić se još nije oglasio, niti se oglasio neko iz Stranke Pravde i Pomirenja, čije je Zukorlić bio predsednik

Objavljeno: 12:23h

Prema informacijama koje su danas preneli pojedini mediji iz Novog Pazara, obdukcijski nalaz pokazao da je bivši muftija, Muamer efendija Zukorlić preminuo prirodnom smrću, saopšteno je iz danas iz tužilaštva u Novom Pazaru za portal A1.

Nakon ovih rezultata, niko iz porodice Zukorlić se još nije oglasio, niti se oglasio neko iz Stranke Pravde i Pomirenja, čije je Zukorlić bio predsednik.

Podsećanja radi, obdukcija tela Zukorlića, obavljena je uz prisustvo domaćih i stranih stručnjaka koji su došli iz Bosne i Hercegovine i Nemačke, kako bi zbog zahteva obdukcija bila što puzdanija.

Podsetimo, Više javno tužilaštvo u Novom Pazaru naložilo je ekshumaciju tela bivšeg predsednika Stranke pravde i pomirenja Muamera Zukorlića. Ovo je odlučeno u sklopu istrage o utvrđivanju uzroka njegove smrti, prenose mediji u Novom Pazaru.

Tužilaštvo je u ponedeljak zadužilo predmet i postupa po krivičnoj prijavi koju je Republičkom javnom tužilaštvu podneo Zukorlićev sin, Usame.

Zukorlićev sin dao izjavu u tužilaštvu povodom sumnji da je muftija otrovan.

1 / 5 Foto: Beta/Slobodan Miljević

On je RJT tada predao i laboratorijske nalaze koji, kako je ranije rekao, pokazuju da njegov otac nije umro prirodnom smrću, već da je otrovan.

- U sklopu istrage uzeta je izjava od Usame Zukorlića, a potom i dat nalog da se izvrši ekshumacija tela pokojnog Muamera Zukorlića, sa čim se porodica saglasila. Tačan dan ekshumacije još uvek nije poznat, ali će biti vrlo brzo - rečeno je tom radiju u Višem javnom tužilaštvu.

Usame Zukorlić, koji je nasledio oca na čelu partije, u obraćanju javnosti rekao da je jedna laboratorija utvrdila da postoji visoka verovatnoća da je Muamer otrovan teškim metalima, a druga laboratorija da je otrovan hranom.

Bivši sandžački muftija preminuo je iznenada 6. novembra, u 51. godini.

Kao uzrok smrti tada je navođen srčani udar.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.