NAJKRVAVIJI DAN U APRILU: U Čačku mladić usmrtio 3 člana porodice, Ljubiša iz Velike Ivanče ubio 13 ljudi
Ilustracija, Foto: Dado Đilas

jezivo

NAJKRVAVIJI DAN U APRILU: U Čačku mladić usmrtio 3 člana porodice, Ljubiša iz Velike Ivanče ubio 13 ljudi

Prema rečima komšija, mladić koji je počinio ovaj zločin od ranije je imao problem sa drogom, a tela članova porodice u kući je pronašao brat

Objavljeno:

Današnji datum, 9. april, ostaće upamćen u Srbiji kao jedan od najcrnjih. Velika tragedija dogodila se noćas u čačanskom naselju Atenica, kada je mladić (21) nožem usmrtio majku, oca i dedu. Takođe, sećamo se i masakra od pre devet godina u Velikoj Ivanči kod Mladenovca, kada je Ljubiša Bogdanović (60) ubio 13 ljudi.

Tri beživotna tela nađena su jutros u naselju Atenica, a u toku je uviđaj. Kako je RINA javila, mladić star svega 21 godinu, ubio je oca, majku i dedu.

- Tri leša su noćas primljena u mrtvačnicu, radi se njihova obdukcija - potvrđeno je.

1 / 4 Foto: Nenad Kostić

Prema rečima komšija, mladić koji je počinio ovaj zločin od ranije je imao problem sa drogom, a tela članova porodice u kući je pronašao brat.

Podsećamo, 2013. godine Srbiju je šokirao masakr u selu Velika Ivanča kod Mladenovca. Ljubiša Bogdanović (60) tog 9. aprila 2013. godine pre izlaska Sunca ubio je 13 ljudi.

Sve žrtve Ljubiše Bogdanovića
Sve žrtve Ljubiše Bogdanovićafoto: Printscreen/Kurir.rs

U kravi pir krenuo je iz svoje kuće kada je iz pištolja presudio sinu Branku (42) i majci Dobrili (83). Tada je teško ranio svoju suprugu Javorku (69) koja je samo čudom preživela hice. Ona je govorila da je "najveća kazna što je preživela". Nakon ubistva sina i majke Bogdanović je ušao u kući Despotovića. Na vratima je ubio Mikaila (61), a potom i Milenu (61), njihovog unuka Gorana (23), njegovu suprugu Jovanu (21) i njihovog dvogodišnjeg sina Davida.

Ljubiša Bogdanović
Ljubiša Bogdanovićfoto: Vladimir Šporčić/Nebojša Mandić

U domu Ješića ubio je Ljubinu (64) i njenog sina Miloša (48), u domu Mijailovića bračni par Velimira (78) i Olgu (79). U poslednjoj u nizu, kući porodice Stekić ubio je Draganu (50) i Danicu (78). Nakon toga odlučio je da presudi sebi. Pucao je sebi u glavu. Dva dana kasnije je preminuo i sahranjen je na groblju u selu Rajkovac.

U grob je odneo i motiv zločina. O tome šta se dogodilo i danas se samo nagađa.

Bonus video:

00:31

Hapšenje dvojice osumnjičenih za ubistvo Branislava Penčića u Obrenovcu

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.