UŽASAN ZLOČIN NA GROBLJU U NOVOM PAZARU! Nebojša umro na putu do bolnice, desila se NEZAPAMĆENA tragedija
ilustracija, Foto: Foto: Kurir/Ana Paunković

strašno

UŽASAN ZLOČIN NA GROBLJU U NOVOM PAZARU! Nebojša umro na putu do bolnice, desila se NEZAPAMĆENA tragedija

Zločin se dogodio 6. marta 2021. godine na groblju u selu Lopužnje

Objavljeno: 10:27h

Dejan L. (27) iz Novog Pazara osuđen je juče pred većem Višeg suda u Novom Pazaru na 12 godina zatvora zbog ubistva rođaka Nebojše Lazovića (48) i ranjavanja Nebojšinog sina U. L. (22).

Zločin se dogodio 6. marta 2021. godine na groblju u selu Lopužnje, dvadesetak kilometara od Novog Pazara, na Zadušnice, kada je na groblju posle paljenja sveća i odavanja počasti preminulim došlo do preprike, svađe, a zatim i do fizičkog obračuna među rođacima koji su sa još desetak pristunih seli za sto da se posluže.

Kako je na sudu utvrđeno, Dejan L. je tom prilikom dva puta nožem ubo Nebojšu u stomak a Nebojšinog sina lakše ranio. Teško ranjeni Nebojša preminuo je na putu od groblja do novopazarske bolnice, Dejan je u međuvremenu uspeo da sakrije nož kojim je napao Nebojšu ali je policija uspela da nađe nož tokom uviđaja.

Dve rođačke porodice odselile su se pre nekoliko decenija iz sela Lopužnja u novopazarsko naselje Postenje, tu su im kuće bile blizu ali su odnosi među rođacima bili jako narušeni i to duže vreme a sve je kulminiralo ubistvom na groblju na Zadušnice marta prošle godine.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.