NAKON LIKVIDACIJE BRANISLAVA PENČIĆA OBRENOVAC JE BIO BLOKIRAN! Sumnja se da su kamere snimile ubice iz "punta"
Branislav Penčić, Foto: Kurir, Provatna arhiva

jezivo

NAKON LIKVIDACIJE BRANISLAVA PENČIĆA OBRENOVAC JE BIO BLOKIRAN! Sumnja se da su kamere snimile ubice iz "punta"

Lekari Hitne pomoći, koji su stigli na lice mesta, zatekli su Penčića kako leži u lokvi krvi, dok je pored njega bila supruga

Objavljeno:

Branislav Penčić (41), bivši vođa navijačke grupe Partizana, "Hedhanters", usmrćen je sa tri hica u grudi iz pištolja sa prigušivačem, u momentu kada je sa suprugom izlazio iz kuće svojih roditelja u Ulici Vuka Karadžića u Obrenovcu.

Prema prvim rezultatima istrage, u njega je pucao muškarac koji je pre toga sedeo na suvozačevom mestu u “fijat puntu”. Nakon što je ispalio hice, uleteo je u vozilo, u kojem ga je čekao saučesnik. Velikom brzinom udaljili su se sa lica mesta.

Pretpostavlja se da su napadači neko vreme pratili Penčića kako bi se upoznali sa njegovim kretanjem i navikama. Kako se nezvanično saznaje, postoje snimci kamera, postavljenih u ulici i okolini, na kojima se vidi “fijat punto”, kao i momenat kada se ovo vozilo udaljava sa mesta ubistva. Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova su izvršili uviđaj u prisustvu nadležnog tužioca i intenzivno tragaju za napadačima, prenose Novosti.

Lekari Hitne pomoći, koji su stigli na lice mesta, zatekli su Penčića kako leži u lokvi krvi, dok je pored njega bila supruga, koja ga je sve vreme milovala, ljubila i dozivala u pomoć. Prebačen je u Urgentni centar, gde je nešto kasnije podlegao povredama. Nedugo nakon zločina, proglašena je akcija “Vihor”, zbog čega je bio blokiran ceo Obrenovac.

(Espreso/Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.