GUŽVA NA GRANIČNIM PRELAZIMA: Teretna vozila čekaju i do 3 sata
Ilustracija, Foto: Printscreen/RTS

saobraćaj

GUŽVA NA GRANIČNIM PRELAZIMA: Teretna vozila čekaju i do 3 sata

Oni navode da se na auto-putu E-75, petlja Vodanj - petlja Kolari, do 1. aprila menja režim saobraćaja zbog radova na rekonstrukciji natputnjaka u zoni petlje Kolari

Objavljeno:

Prema informacijama Uprave granične policije na graničnim prelazima Batrovci, Šid i Horgoš, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 180 minuta.

Na graničnom prelazu Bogojevo, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 60 minuta, na Kelebiji 120 minuta. Na ostalim graničnim prelazima nema dužih zadržavanja za sve kategorije vozila, saopštili su Putevi Srbije.

Oni navode da se na auto-putu E-75, petlja Vodanj - petlja Kolari, do 1. aprila menja režim saobraćaja zbog radova na rekonstrukciji natputnjaka u zoni petlje Kolari.

Za saobraćaj su zatvorene zaustavna i vozna saobraćajna traka, u oba smera, a saobraćaj se odvija preticajnim saobraćajnim trakama.

1 / 7 Foto: Printscreen Youtube

Petlja Kolari, u smeru Niš-Beograd, ostaje zatvorena za saobraćaj.

Auto-put E-75, Smederevo (Kolari) - petlja „Kolari“, do 1. aprila radovi na nadvožnjaku kod Kolara (iznad auto-puta) uz naizmenično propuštanje vozila koje je regulisano semaforskom signalizacijom.

Na auto-putu E-70, petlja Adaševci - petlja Morović, do 8. marta u toku svetlog dela dana - radovi u sklopu redovnog održavanja na popravci kolovoznog zastora.

U zonama petlji Adaševci i Morović dok traju radovi obustavljen je saobraćaj u zaustavnoj saobraćajnoj traci u dužini od 500 m.

U samim petljama saobraćaj se odvija jednosmerno naizmeničnim prošuštanjem koji je ručno regulisan u toku svetlog dela dana.

Kučevo-Majdanpek, do 5.5.2022. radovi na rehabilitaciji, uz naizmenično propuštanje vozila, regulisano semaforskom signalizacijom.

Auto-put E-75, Beška - Novi Banovci, do 31.03.2022. g, u toku svetlog dela dana - radovi na zameni katadioptera na sigurnosnoj zaštitnoj ogradi u srednjem pojasu u oba smera. Saobraćaj će se u zoni radova odvijati voznom saobraćajnom trakom, uz zatvaranje preticajne trake u dužini od 5km u smeru izvođenja radova.

Na naplatnim stanicama na autoputevima u Republici Srbiji nema zadržavanja vozila.

(Espreso / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.